El Primavera Sound és un dels festivals de música de referència a Barcelona. Una festa que concentra grans cantants internacionals que apleguen milers de persones al parc del Fòrum de Barcelona. Un públic que durant cinc dies gaudirà d'alguns dels millors artistes del panorama musical actual. Però entre concert i concert, és important tenir previst on anar a dinar o a sopar. Per això avui et recomanem els millors llocs on menjar a prop del Primavera Sound 2024.

On menjar al Primavera Sound 2024

El Primavera Sound se celebra al parc del Fòrum de Barcelona, a la part baixa de la Diagonal, tocant al mar. Un recinte allunyat del centre de la ciutat, però que queda a prop d'alguns dels millors locals de la ciutat on gaudir d'un bon àpat. Restaurants de tota mena que et permeten escollir entre un ampli ventall de gastronomies en funció de la gana que tinguis i el tipus de menjar del qual vulguis gaudir.

Siberia

El primer és un clàssic de clàssics del Poblenou. El Siberia és un lloc amb cuina de tota la vida i un menú de migdia a un preu convencional. Si no et vols arriscar i tens ganes d'un bon menú abans d'afrontar les hores de música i festival, el Siberia és, sens dubte, una de les opcions a tenir en compte.

Dagma

Una de les opcions de més nivell i més a prop del festival és el Dagma. Es tracta del restaurant de l'hotel Barcelona Princess, un local capitanejat per Pedro Montolio i David Bourg amb una oferta gastronòmica moderna que reinventa la cuina tradicional. Plats elaborats que evoquen l'alta cuina, però amb l'essència del producte local de tota la vida.

Frankfurt Rita

Qui diu restaurant diu entrepà ràpid i senzill. Bé, senzill perquè no deixa de ser un concepte simple, però els frànkfurts de Frankfurt Rita són unes peces d'allò més gurmets. Si t'agrada el menjar que omple, però tens el paladar fi, és una opció a tenir molt en compte. Entrepans personalitzats que pots vestir amb les salses que més t'agradin i que no deixaran ningú indiferent.

Més de vi

Quan entres al Més de Vi, l’espai de seguida t’acull: els sostres alts i els finestrals donen amplitud i llum, el terra de fusta i el jazz, caliu —i de la resta, se n’encarreguen de mil meravelles la Raquel, l’Àngel i el seu equip. Un local exquisit amb cuina de resistència que no deixa de ser una oda a la tradició.

Els tres porquets

L'última proposta, però no menys important, és Els tres porquets. El pernil és de Guijuelo, Salamanca; les anxoves, de Santoña; la canya, molt ben tirada: saben el que és bo. Tot just s'ha acabat la temporada de les carxofes que ja ataquen amb ganes el pèsol de llàgrima de Sant Pol, les múrgoles o la flor del carabassó: tot l'any és una festa. Una opció deliciosa si t'agrada el bon producte.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!