El marisc és un producte associat al luxe, la festa i les celebracions. Se sol menjar només per Nadal i de tant en tant si tens alguna boda. Però gaudir d'una bona mariscada un dia entre setmana o un cap de setmana qualsevol és un luxe que ens hauríem de poder permetre tots. Així que si mai et ve de gust gaudir d'un bon àpat de marisc, aquests són els restaurants on anar.
Els millors restaurants de marisc
Restaurant Bocamar
Ubicat al port marítim de Premià, Bocamar és un bon lloc per tastar el millor peix de les llotges d’Arenys de Mar, Roses o el Cantàbric. Un restaurant marítim en què gaudir de bon marisc a tocar del Mediterrani i amb un equip de cuina jove i talentós. Un lloc ideal si busques un restaurant de peix i marisc al Maresme al qual anar sol, en parella o amb la família i els amics.
Casa Mari Rufo
Tocant al mercat de Santa Caterina, a Ciutat Vella, al carreró de les Freixures, hi ha Casa Mari i Rufo, un d’aquells locals on no passa el temps. Autèntica cuina de mercat de tota la vida amb un producte excel·lent. Escamarlà, gamba de Palamós, popets, sípia, navalles, cloïsses o musclos; el millor producte del mar servit i cuinat amb molta qualitat.
Llocs deliciosos a Barcelona i rodalia en els quals endrapar un bon tiberi del producte més estimat i apreciat de la nostra gastronomia
Can Siscu
A l'Hospitalet de Llobregat, Can Siscu és un local a mig camí entre restaurant i bodega que triomfa entre la parròquia del barri. L’èxit del local radica principalment en oferir un bon producte amb la mínima manipulació possible. Plats de cullera, però també elaboracions senzilles i producte de primer nivell nodreixen una oferta cuidada i molt casolana.
Restaurant Ginés
El Ginés és tota una institució al barri del Guinardó. Un lloc amb una clientela fidel i un producte com déu mana en què pots demanar des d'un arròs caldós fins a una bona graellada de marisc. Un oasi de bon producte i bon ambient per cruspir-te un dinar (no obren ni a les nits ni els caps de setmana) a Barcelona.
Restaurant Montalbán
Al Poble-sec trobem l'últim restaurant d'aquesta llista de recomanacions. Es tracta del restaurant Montalbán, un lloc on gaudir de plats exquisits amb el peix i el marisc com a protagonistes. Des de bullabessa o arròs caldós per encàrrec, fins a caragols de punxes, escopinyes, navalles, cloïsses, pop, calamar, gambes o escamarlans.
Llocs deliciosos a Barcelona i rodalia en els quals endrapar un bon tiberi del producte més estimat i apreciat de la nostra gastronomia. Un petit luxe gustós que ens hauríem de poder permetre de tant en tant.