Barcelona és un bullici constant de noves obertures i actualitzacions de carta. Amb l'inici de la primavera, són molts els locals que aprofiten per repensar la seva oferta i adaptar-la a la nova temporada; però també és un bon moment, amb l'arribada del bon temps, per encetar projectes i obrir nous restaurants. Per això avui et portem les últimes novetats gastronòmiques que pots trobar a Barcelona.

Sintonia Steak & Wine Bar

El restaurant Sintonia, a l'hotel Gallery, en ple centre de Barcelona, estrena un nou espai gastronòmic. Conegut pel seu fabulós steak tàrtar, el Sintonia tindrà ara un espai de cuina més informal en el qual es podrà gaudir d'una àmplia varietat de tapes i vins a copes. Amb la mateixa filosofia i qualitat que el restaurant, l'Steak & Wine Bar de Sintonia oferirà, entre altres plats, una ració de steak tàrtar per poder gaudir d'aquest plat estrella sense haver-se d'entaular, a més de clàssics com les croquetes o els embotits. A més, el catàleg de vins és extens, amb 50 referències de totes les Denominacions d'Origen de Catalunya. Un racó ideal de la ciutat per gaudir d'un mos de primera qualitat acompanyat d'una copa, o una ampolla, de bon vi català.

📍 Carrer del Rosselló, 249

Cafè Pagès

Dues columnes centrals i unes rajoles que simbolitzen una partida d'escacs donen la benvinguda al Cafè Pagès, que enguany celebra els seus quinze anys de cuina popular i uns plats agradables. La barra lateral farcida d'ampolles d'Aperol condueix els cambrers amunt i avall entre la cuina i la petita terrassa a l'exterior. Entremig, taules rodones i rectangulars, amenitzades amb una música dolça i llum tènue que contraresta amb una carta fogosa, intensa i farcida de tapes clàssiques, però també sorpreses agradables com l'entrepà italià de mandonguilles amb salsa de formatge ratllat i ruca. La carta no és l'únic element ofert, trobant-se un menú de migdia per 13 €, entre setmana, i 17 €, caps de setmana, amb plats coneguts i ben executats com els macarrons als quatre formatges o l'amanida de ventresca amb tomàquet i ceba vermella

📍 Carrer del Torrent de l'Olla, 27

The Barcelona Edition

L'hotel The Barcelona Edition, ubicat al costat del mercat de Santa Caterina, estrena carta a la seva terrassa. Un espai privilegiat a la part més alta de l'hotel amb vista al barri del Born i al preciós sostre del mercat. The Barcelona Edition canvia l'oferta de menjar asiàtic que fa tres anys que tenia per una carta basada en el producte mediterrani. Amb plats catalans, però també amb tocs d'altres indrets de la costa mediterrània, com Grècia o Itàlia, la nova carta d'aquest espai es complementa amb una variada selecció de còctels d'autor. Una zona amb taules interiors i exteriors que obre cada dia amb servei de cuina ininterrompuda.

📍 Av. de Francesc Cambó, 14

Monster Sushi

Acabem el llistat de recomanacions amb l'obertura del cinquè local del restaurant Monster Sushi a Barcelona. Ubicats a la part alta de la ciutat comtal, aquest japonès excel·leix any rere any i manté, i fins i tot augmenta, el nivell culinari malgrat les noves obertures i comptar amb més locals a la seva flota. Unes propostes de sushi espectaculars al cor del barri de Pedralbes a través de nigiris, uramakis i més sorpreses fresques, vibrants i rebels. La seva essència izakaya ofereix una experiència gastronòmica oriental única. Modern, audaç i cosmopolita, Monster Sushi s'allunya del que convencional: no és només sushi, és una invitació a un viatge culinari ple de sabor i diversió.

📍 Cantonada amb Doctor Ferran, Carrer de Comas i Solà, 1

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!