La millor manera de gaudir d'un àpat excel·lent és preparant a casa els plats i receptes més delicioses amb els ingredients del nostre entorn. Elaboracions que agraden a tothom i que pots fer d'una manera ràpida i senzilla. La recepta que ens porta avui el xef de Ca l'Amador, en Diego Alías, són unes croquetes de lluç amb cruixent d'alfàbrega, una manera diferent de fer les croquetes que segur que t'encantarà a tu i als teus convidats. Salut i sort, família!
Aquesta recepta es pot adaptar de diverses maneres amb un canvi molt senzill. Segons la forma que donis a la massa abans de fregir-la aconseguiràs o bé unes croquetes o bé uns bunyols. A la pràctica serà el mateix, perquè els ingredients no varien; però si hem de posar nom al plat, la diferència hi és. Tanmateix, també pots inventar-te alguna altra forma divertida perquè els més menuts de casa s'ho mengin més a gust. Al cap i a la fi, les persones també mengem pels ulls. Sempre pots canviar el lluç pel peix que més t'agradi, però d'aquesta manera t'assegures un resultat més o menys neutre i senzill. Som-hi!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem
El més important és que es cuini la farina, així que deixa els bunyols en la forma que vulguis durant una estona a la fregidora
Ingredients de la recepta
- Oli
- 80 g de lluç
- 1 ou
- 70 g de farina
- 2 alls crus
- Julivert
- Pebre
- Sal
😍 Una hamburguesa de cabrit deliciosa
El pas a pas de la recepta:
- En un bol, barreja el lluç, l'ou, la farina, els alls, el julivert, el pebre i la sal.
- Mescla bé tots els ingredients fins a aconseguir una pasta homogènia.
- Posa l'oli a escalfar fins que arribi a una temperatura d'uns 160 o 170 graus, però que no arribi als 200; no ha d'estar del tot fort.
- El més important és que es cuini la farina, així que deixa els bunyols en la forma que vulguis durant una estona a la fregidora.
- Un cop cuits, retira'ls i posa'ls en una safata amb paper absorbent.
- Agafa unes quantes fulles d'alfàbrega i fregeix-les.
- Emplata de la manera que més t'agradi i pots gaudir d'un plat senzill, ràpid i que a més pot gaudir tothom.
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'animes a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reprodueixis els nostres plats de la manera més fàcil possible.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!