Els plats de xup-xup, de cassola o al forn els hem de deixar de banda tant sí com no amb aquestes altes temperatures que ens acompanyen aquests dies. La solució són els múltiples i infinits plats refrescants que ofereix la gastronomia. La recepta que ens porta avui el xef de Ca l'Amador, en Diego Alías, és una hamburguesa de cabrit amb patates i ceba, una delícia gormanda amb la qual et quedaràs ben tip i que pots acompanyar d'una cervesa o un refresc ben fred. Salut i sort, família!
Quan cuines un plat, una de les coses més importants a tenir en compte és la qualitat del producte que fas servir. En aquesta recepta, la carn de cabrit és un element cabdal. Com més bona sigui la carn, millor serà el resultat final. Està clar que també has de posar-hi de la teva part i coure-la de la millor manera possible, a foc lent i sense que la carn perdi gaire aigua. Però si la base ja és bona, la recepta sempre quedarà millor. Aquest plat agradarà a petits i grans, amb una guarnició generosa de patates i el punt fresc que ens aportarà la ceba amanida. Som-hi!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem
Has de coure-la de la millor manera possible, a foc lent i sense que la carn perdi gaire aigua
Ingredients de la recepta
- Oli
- 2 hamburgueses de cabrit
- Patata
- Puré de patata
- Ceba
- Ametlla
- Salsa de soja
- Llimona
- Sal
- Pebre
😍 Una amanida deliciosa i refrescant per a l'estiu
El pas a pas de la recepta
- El primer que necessitaràs és posar les hamburgueses al foc. Posa una mica d'oli a la paella i amb el foc baix, deixa que les hamburgueses es vagin coent a foc lent. És important fer-ho així perquè la carn no perdi gaire aigua.
- Mentre tens les hamburgueses al foc, és moment de fregir les patates. Talla-les fines i fregeix-les amb oli calent durant quatre minuts. Un cop cuites, retira l'excés d'oli i posa-hi sal.
- Escalfa el puré de patata i és moment d'amanir la ceba. Talla-la com més t'agradi i posa-li un raig d'oli, salsa de soja, ametlla picada, una mica de suc de llimona i pebre.
- Munta el plat amb una mica de puré de patata a la base, les dues hamburgueses a sobre i cobreix-ho tot amb les patates i la ceba. Bon profit!
Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'animes a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reprodueixis els nostres plats de la manera més fàcil possible.