La millor manera de gaudir d'un àpat excel·lent és preparant a casa els plats i receptes més delicioses amb els ingredients del nostre entorn. Elaboracions que agraden a tothom i que pots fer d'una manera ràpida i senzilla. La recepta que ens porta avui el xef de Ca l'Amador, en Diego Alías, són uns raviolis de rovell d'ou amb rossinyols saltats, una nova manera que aprenem sobre com farcir els raviolis. En plena època de tardor, aquesta, és ideal. Salut i sort, família!


De formatge, de carn, de carabassa i verdures. Aquests són els ingredients típics amb els quals s'acostumen a farcir els raviolis. Però, i tot just havent entrat en la temporada de tardor, el cuiner establert a Josa de Cadí va més enllà amb una proposta trencadora i deliciosa per a aquesta estació preciosa de l'any. Uns raviolis cruixents amb rovell d'ou a l'interior que es desfà quan el trenques per la meitat i acompanyats de rossinyols saltats per afegir-hi aquest toc tardorenc. Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Uns raviolis cruixents per fora i líquids per dins, amb uns rossinyols ben daurats. Autèntic plat de tardor!

Ingredients de la recepta

  • Alls
  • Pasta Wonton
  • Rovell d'ou
  • Rossinyols
  • Oli d'oliva verge extra

😍 Unes croquetes de lluç amb cruixent d'alfàbrega
 

El pas a pas de la recepta:

  1. Posem la paella al foc i un rajolí d'oli d'oliva. Posem uns grans d'all i els daurem. Un cop daurats, hi afegim els rossinyols per saltar-los.
  2. Mentre es cuinen tranquil·lament els rossinyols, tenim la pasta Wonton preparada i aplanada per posar-hi al damunt el rovell d'ou. Aquí podem elaborar tants raviolis com considerem necessaris.
  3. Emboliquem la pasta perquè actuï de closca cobrint el rovell d'ou i els posem a la fregidora uns minuts. L'objectiu és que ens quedi cruixent per fora i líquid per dins. Els hem de donar la volta mentre són a la fregidora.
  4. Emplatem amb els rossinyols i els alls ben daurats i els raviolis que acompanyen un plat carregat de tardor. El ravioli, quan es talla per la meitat, desprèn el líquid del rovell d'ou afegint sabors i noves textures per al paladar. Un plat magnífic, bon profit!

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'animes a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reprodueixis els nostres plats de la manera més fàcil possible.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!