Una bona torrada amb ingredients frescos és una opció ideal per als dies de calor. Un plat reconfortant que es pot fer tant per un àpat principal com per menjar alguna cosa en qualsevol moment del dia. La recepta que ens porta avui el xef de Ca l'Amador, en Diego Alías, és una versió completa amb la maionesa com a ingredient que ho lliga tot. Una autèntica torrada de maionesa molt senzilla i ràpida de preparar que et solucionarà l'àpat que necessitis i que pots adaptar al teu gust.

Les torrades són un tipus de plat molt versàtil i que permeten elaboracions fredes i calentes. La d'avui és una torrada freda, però una bona llesca de pa torrat, sigui amb mantega o no, és un llenç en blanc per decorar-lo amb el que vulguis. De fet, les torrades no deixen de ser entrepans sense la llesca de sobre. Per tant, com que no hi ha un espai tan limitat, les pots omplir tant com vulguis. Són una mena de versió rudimentària de la pizza, amb una base de pa recoberta d'ingredients. Aquesta versió amb maionesa es pot fer amb tonyina i enciam, però també hi podries afegir altres ingredients com el panís o fins i tot peix. Fes volar la teva imaginació a la cuina.

Salut i sort, família!

Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Descobreix aquesta recepta senzilla feta amb tonyina, enciam i maionesa

Ingredients de la recepta

  • Ceba
  • Cogombres
  • Enciam
  • Maionesa
  • Tonyina
  • Pa
  • Mantega
  • Anxoves
  • Gilda

😍 L'entrepà de muntanya més fàcil i bo del món
 

El pas a pas de la recepta

  1. Talla la ceba ben fina o a tires, de la manera que més t'agradi
  2. Talla els cogombres a rodanxes
  3. Talla l'enciam a trossos petits
  4. Afegeix tots els ingredients en un bol i mescla'ls una mica
  5. Posa-hi maionesa i barreja-ho tot bé, que s'incorporin els diferents ingredients
  6. Agafa una llesca de pa i torra-la bé amb mantega pels dos costats, a foc baix. Com més bo sigui el pa, millor serà el resultat final
  7. Un cop llesta la llesca, posa-hi la barreja d'ingredients del bol per sobre. Pots afegir-ne de més si te n'agrada algun en concret
  8. Corona la torrada amb unes anxoves i una gilda

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'animes a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reprodueixis els nostres plats de la manera més fàcil possible.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!