A qui no li agraden les aletes de pollastre? I amb salsa teriyaki? És un altre nivell! Et recomano la lectura prèvia de la recepta salsa teriyaki que pots fer molt fàcilment a casa. La resta és qüestió de coure les aletes com més t'agradi (fregides o al forn). Jo he utilitzat una fregidora d'aire. Som-hi!
- 10-12 aletes de pollastre crues
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
Per fer la salsa teriyaki:
- 80 ml de salsa de soja
- 35 ml d'aigua
- 1 cullerada de gingebre en pols
- 2 cullerades de sucre moreno
- 1 cullerada de farina de blat de moro
- 1 cullerada d'all en pols
- 1 raig de sake (opcional)
- 25 ml de vinagre d'arròs

Pots utilitzar l'aleta sencera o només la part central, sense els pernilets.

Mulla lleugerament les aletes amb oli d'oliva. Et recomano un spray.

Tira sal i pebre negre per les dues bandes.

I col·loca les aletes dins de l'Air Fryer.

Cou-les durant 10 minuts a 200 graus i entre 10-15 minuts a 180 graus, fins que quedin torrades.

Mentre es fan les aletes, prepara la salsa. Et recomano seguir la recepta.

De seguida tindràs una salsa de cine!

La textura és perfecta!

Un cop tinguis fetes les aletes, barreja-les amb la salsa.

Quina gana!

Perfecte!

Les pots servir amb una mica més de gràcia i tirant més salsa per sobre.

Un entrant de pel·lícula.

No podràs parar de menjar-les!

Tens gana?

Ara en tindràs més!

Bon profit!