A qui no li agraden les aletes de pollastre? I amb salsa teriyaki? És un altre nivell! Et recomano la lectura prèvia de la recepta salsa teriyaki que pots fer molt fàcilment a casa. La resta és qüestió de coure les aletes com més t'agradi (fregides o al forn). Jo he utilitzat una fregidora d'aire. Som-hi!

Ingredients
  • 10-12 aletes de pollastre crues
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Per fer la salsa teriyaki:

  • 80 ml de salsa de soja
  • 35 ml d'aigua
  • 1 cullerada de gingebre en pols
  • 2 cullerades de sucre moreno
  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • 1 cullerada d'all en pols
  • 1 raig de sake (opcional)
  • 25 ml de vinagre d'arròs
Preparació
1.
IMG 4482

Pots utilitzar l'aleta sencera o només la part central, sense els pernilets.

2.
IMG 4483

Mulla lleugerament les aletes amb oli d'oliva. Et recomano un spray. 

3.
IMG 4489

Tira sal i pebre negre per les dues bandes.

4.
IMG 4494

I col·loca les aletes dins de l'Air Fryer.

5.
IMG 4497

Cou-les durant 10 minuts a 200 graus i entre 10-15 minuts a 180 graus, fins que quedin torrades. 

6.
IMG 4513

Mentre es fan les aletes, prepara la salsa. Et recomano seguir la recepta. 

7.
IMG 4538

De seguida tindràs una salsa de cine!

8.
IMG 4546

La textura és perfecta!

9.
IMG 4560

Un cop tinguis fetes les aletes, barreja-les amb la salsa.

10.
IMG 4561

Quina gana!

11.
IMG 4564

Perfecte!

12.
IMG 4570

Les pots servir amb una mica més de gràcia i tirant més salsa per sobre.

13.
IMG 4571

Un entrant de pel·lícula.

14.
IMG 4587

No podràs parar de menjar-les!

15.
IMG 4589

Tens gana?

16.
IMG 4595

Ara en tindràs més!

17.
IMG 4601

Bon profit!