No deixis de tastar aquesta variant de l'allioli, molt recomanable per acompanyar plats de peix i marisc.
Som-hi!
Ingredients
- 1 ou sencer
- 200ml d'oli d'oliva suau
- 4-5 anxoves de bona qualitat
- Una grapat de tàperes en vinagre
- Una mica de julivert fresc
- 1 gra d'all
Preparació
1.

Prepara tots els ingredients. Procura treure l'ou de la nevera 10 minuts abans.
2.

Si vols, pots retirar el brot o germen de l'all.
3.

En un bol, tira l'all, un grapat de julivert i l'ou sencer.
4.

Incorpora també l'oli.
5.

Amb la batedora elèctrica fes l'allioli. Quan agafi cos, incorpora les anxoves i les tàperes. No cal afegir sal.
6.

Que quedi ben fi.
7.

I ja pots servir-lo.
8.

Ideal per acompanyar plats de peix i fregits.
9.

Bon profit!