Més cuina pràctica! Avui us porto una amanida d'aquelles que agrada als amants de la cuina ràpida i sana. L'herba dels canonges o Canonges, és una bona font de beta-carotè, vitamina C i àcid fòlic. Té propietats diürètiques, depuratives i laxants.

Amb ingredients senzills i econòmics. El resultat és sorprenent, amb textures diverses, amb dolç i salat, el que farà d'aquest plat un seriós candidat a establir-se dins el vostre menú setmanal. 

Ingredients

una bossa d'herba dels canonges

6 barretes de surimi

2 llaunes petites de tonyina en conserva en oli d'oliva

un grapat de panses sense pinyol

una llauna petita d'olives farcides

200 g de pebrot vermell escalivat en tires

salsa cèsar

oli d'oliva verge extra

Variants:

Podeu posar-hi nous

Es pot fer amb enciam iceberg

Preparació
1.
amanida canonges tonyina panses pas1

Col·loqueu els canonges al plat.

2.
amanida canonges tonyina panses pas2

Poseu-hi trossos de surimi.

3.
amanida canonges tonyina panses pas3

Escampeu pel plat unes quantes panses sense pinyol.

4.
amanida canonges tonyina panses pas4

Seguidament, poseu-hi tires de pebrot vermell escalivat per sobre.

5.
amanida canonges tonyina panses pas5

La recepta de la salsa cesar la trobareu facilment, però també la podeu comprar feta.

6.
amanida canonges tonyina panses pas6

Regueu l'amanida amb la salsa.

7.
amanida canonges tonyina panses pas7

Poseu-hi al mig una bona quantitat de tonyina en conserva en oli d'oliva.

8.
amanida canonges tonyina panses pas8

Finalment, decoreu l'amanida amb unes olives farcides i tireu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

9.
amanida canonges tonyina panses pas9

La podeu servir immediatament o deixar-la refredar una estona dins la nevera.

10.
amanida canonges tonyina panses pas10

Bon profit!

11.I PER BEURE:
amanida canonges tonyina panses pas11