Més cuina pràctica! Avui us porto una amanida d'aquelles que agrada als amants de la cuina ràpida i sana. L'herba dels canonges o Canonges, és una bona font de beta-carotè, vitamina C i àcid fòlic. Té propietats diürètiques, depuratives i laxants.

Amb ingredients senzills i econòmics. El resultat és sorprenent, amb textures diverses, amb dolç i salat, el que farà d'aquest plat un seriós candidat a establir-se dins el vostre menú setmanal. 

Ingredients

una bossa d'herba dels canonges

6 barretes de surimi

2 llaunes petites de tonyina en conserva en oli d'oliva

un grapat de panses sense pinyol

una llauna petita d'olives farcides

200 g de pebrot vermell escalivat en tires

salsa cèsar

oli d'oliva verge extra

Variants:

Podeu posar-hi nous

Es pot fer amb enciam iceberg

Preparació
1.

Col·loqueu els canonges al plat.

2.

Poseu-hi trossos de surimi.

3.

Escampeu pel plat unes quantes panses sense pinyol.

4.

Seguidament, poseu-hi tires de pebrot vermell escalivat per sobre.

5.

La recepta de la salsa cesar la trobareu facilment, però també la podeu comprar feta.

6.

Regueu l'amanida amb la salsa.

7.

Poseu-hi al mig una bona quantitat de tonyina en conserva en oli d'oliva.

8.

Finalment, decoreu l'amanida amb unes olives farcides i tireu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

9.

La podeu servir immediatament o deixar-la refredar una estona dins la nevera.

10.

Bon profit!

11.I PER BEURE: