Avui, l'Oscar Manresa ens mostra el procés d'elaboració d'un plat refrescant, saludable, saborós i molt fàcil de fer: l'amanida Cèsar. Una recepta que sempre pots personalitzar de la manera que més t'agradi i que a més de ser senzilla, et permet aprofitar ingredients que t'hagin sobrat d'altres preparacions. Una recepta que el xef Òscar Manresa t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per a l'amanida Cèsar:
- 2 cabdells
- 1 pit de pollastre
- Oli d'oliva
- 1 ou
- 2 anxoves
- 1/2 ceba tendra
- 1 gra d'all
- Parmesà ratllat
El primer que haurem de fer és partir els cabdells en quatre parts iguals.
Després, tallem el pollastre a tires fines perquè quedi bonic, el salem i el fregim a la planxa o a la paella amb poc oli.
És moment de fer la salsa. El primer que cal és deixar en oli una mica de ceba tendra i un all.
D'altra banda, farem una maionesa a la qual afegirem una mica d'anxova.
Ho ajuntem tot, emplatem els cabdells i el pollastre i posem la salsa per sobre.
L'últim pas és ratllar una mica de parmesà per sobre l'emplatat i a gaudir!