Amb aquestes calors només ens venen de gust plats refrescants, fàcils de fer i de digerir. Avui us proposem una amanida saborosa, que podeu servir amb salsa rosa si us agrada. Aquesta amanida és tèbia per què se serveix amb el pollastre i la pinya encara calents. Però la podeu presentar totalment freda de la nevera també. Som-hi!

Ingredients

1 manat d'espinacs frescos

1 pit de pollastre tallat a daus

1/2 pinya natural tallada a trossos

1 ceba dolça tallada a la juliana

2 raves tallats de rodanxes

salsa rosa

oli d'oliva

Variants:

Podeu servir el plat sense salsa, amanit amb oli i pebre

Podeu fer servir altres fruits com poma, pera o préssec

Preparació
1.
amanida tebia pinya pollastre pas1

Prepareu els ingredients.

2.
amanida tebia pinya pollastre pas2

Saleu i empebreu els daus de pollastre mentre escalfeu una paella amb un raig d'oli.

3.
amanida tebia pinya pollastre pas3

Feu el pollastre.

4.
amanida tebia pinya pollastre pas4

Mentre es cou, talleu els raves a llesques fines.

5.
amanida tebia pinya pollastre pas5

Talleu la ceba dolça a la juliana.

6.
amanida tebia pinya pollastre pas6

I talleu la pinya a daus. És important que la pinya sigui ben madura, sense estar passada.

7.
amanida tebia pinya pollastre pas7

Un cop fet el pollastre per totes dues bandes, reserveu-lo.

8.
amanida tebia pinya pollastre pas8

A la mateixa paella daureu ara la pinya.

9.
amanida tebia pinya pollastre pas9

Quan la pinya tingui bon color, afegiu-hi el pollastre.

10.
amanida tebia pinya pollastre pas10

Barregeu tot plegat durant un minut i apagueu el foc.

11.
amanida tebia pinya pollastre pas11

Disposeu unes fulles d'espinacs en un plat.

12.
amanida tebia pinya pollastre pas12

A sobre col·loqueu-hi el pollastre amb la pinya, encara calent.

13.
amanida tebia pinya pollastre pas13

Decoreu el plat amb tires de ceba i rave.

14.
amanida tebia pinya pollastre pas14

Poseu la salsa rosa per sobre.

15.
amanida tebia pinya pollastre pas15

I ja ho podeu servir. Bon profit!