Amb aquestes calors només ens venen de gust plats refrescants, fàcils de fer i de digerir. Avui us proposem una amanida saborosa, que podeu servir amb salsa rosa si us agrada. Aquesta amanida és tèbia per què se serveix amb el pollastre i la pinya encara calents. Però la podeu presentar totalment freda de la nevera també. Som-hi!
1 manat d'espinacs frescos
1 pit de pollastre tallat a daus
1/2 pinya natural tallada a trossos
1 ceba dolça tallada a la juliana
2 raves tallats de rodanxes
salsa rosa
oli d'oliva
Variants:
Podeu servir el plat sense salsa, amanit amb oli i pebre
Podeu fer servir altres fruits com poma, pera o préssec
Prepareu els ingredients.
Saleu i empebreu els daus de pollastre mentre escalfeu una paella amb un raig d'oli.
Feu el pollastre.
Mentre es cou, talleu els raves a llesques fines.
Talleu la ceba dolça a la juliana.
I talleu la pinya a daus. És important que la pinya sigui ben madura, sense estar passada.
Un cop fet el pollastre per totes dues bandes, reserveu-lo.
A la mateixa paella daureu ara la pinya.
Quan la pinya tingui bon color, afegiu-hi el pollastre.
Barregeu tot plegat durant un minut i apagueu el foc.
Disposeu unes fulles d'espinacs en un plat.
A sobre col·loqueu-hi el pollastre amb la pinya, encara calent.
Decoreu el plat amb tires de ceba i rave.
Poseu la salsa rosa per sobre.
I ja ho podeu servir. Bon profit!