Amb aquestes calors només ens venen de gust plats refrescants, fàcils de fer i de digerir. Avui us proposem una amanida saborosa, que podeu servir amb salsa rosa si us agrada. Aquesta amanida és tèbia per què se serveix amb el pollastre i la pinya encara calents. Però la podeu presentar totalment freda de la nevera també. Som-hi!

Ingredients

1 manat d'espinacs frescos

1 pit de pollastre tallat a daus

1/2 pinya natural tallada a trossos

1 ceba dolça tallada a la juliana

2 raves tallats de rodanxes

salsa rosa

oli d'oliva

Variants:

Podeu servir el plat sense salsa, amanit amb oli i pebre

Podeu fer servir altres fruits com poma, pera o préssec

Preparació
1.

Prepareu els ingredients.

2.

Saleu i empebreu els daus de pollastre mentre escalfeu una paella amb un raig d'oli.

3.

Feu el pollastre.

4.

Mentre es cou, talleu els raves a llesques fines.

5.

Talleu la ceba dolça a la juliana.

6.

I talleu la pinya a daus. És important que la pinya sigui ben madura, sense estar passada.

7.

Un cop fet el pollastre per totes dues bandes, reserveu-lo.

8.

A la mateixa paella daureu ara la pinya.

9.

Quan la pinya tingui bon color, afegiu-hi el pollastre.

10.

Barregeu tot plegat durant un minut i apagueu el foc.

11.

Disposeu unes fulles d'espinacs en un plat.

12.

A sobre col·loqueu-hi el pollastre amb la pinya, encara calent.

13.

Decoreu el plat amb tires de ceba i rave.

14.

Poseu la salsa rosa per sobre.

15.

I ja ho podeu servir. Bon profit!