Sembla mentida, però una amanida amb kiwi resulta molt refrescant i lliga a la perfecció amb el tomàquet i el formatge fresc. La incorporació de la vinagreta de mostassa li donarà caràcter a un entrant altament recomanable en èpoques estivals.
De fet, si deixeu preparada la vinagreta, en arribar de la platja només necessitareu 5 minuts per emplatar i servir aquesta atractiva amanida. Si la tasteu, de segur que repetireu.
Vinagreta de mostassa
1 tomàquet tipus Raf
1 kiwi madur
daus de formatge fresc
oli d'oliva
pebre negre
sal
Variants:
Podeu fer l'amanida amb altres varietats de tomàquet

Abans de res prepararem la vinagreta de mostassa.

Tallem uns daus de formatge fresc, el que més ens agradi.

A continuació, rentarem i tallarem el tomàquet a rodanxes fines.

Haurem de fer el mateix amb el kiwi.

És important que sigui madur i aporti un bon toc de dolçor al plat.

Fem unes llesques.

Emplatem directament.

Col·loquem el tomàquet i el salem lleugerament.

I ara uns daus de formatge ben repartits.

Jo hi poso pebre a sobre de tot. Com que treballem amb ingredients de gust suau, aquest pebre negre li donarà més caràcter al plat.

I finalment, la vinagreta, que amanirà tot el conjunt.

Així...

També hi podeu afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

I aquí la teniu.

Bon profit!