Sembla mentida, però una amanida amb kiwi resulta molt refrescant i lliga a la perfecció amb el tomàquet i el formatge fresc. La incorporació de la vinagreta de mostassa li donarà caràcter a un entrant altament recomanable en èpoques estivals.
De fet, si deixeu preparada la vinagreta, en arribar de la platja només necessitareu 5 minuts per emplatar i servir aquesta atractiva amanida. Si la tasteu, de segur que repetireu.
Vinagreta de mostassa
1 tomàquet tipus Raf
1 kiwi madur
daus de formatge fresc
oli d'oliva
pebre negre
sal
Variants:
Podeu fer l'amanida amb altres varietats de tomàquet
Abans de res prepararem la vinagreta de mostassa.
Tallem uns daus de formatge fresc, el que més ens agradi.
A continuació, rentarem i tallarem el tomàquet a rodanxes fines.
Haurem de fer el mateix amb el kiwi.
És important que sigui madur i aporti un bon toc de dolçor al plat.
Fem unes llesques.
Emplatem directament.
Col·loquem el tomàquet i el salem lleugerament.
I ara uns daus de formatge ben repartits.
Jo hi poso pebre a sobre de tot. Com que treballem amb ingredients de gust suau, aquest pebre negre li donarà més caràcter al plat.
I finalment, la vinagreta, que amanirà tot el conjunt.
Així...
També hi podeu afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
I aquí la teniu.
Bon profit!