Sembla mentida, però una amanida amb kiwi resulta molt refrescant i lliga a la perfecció amb el tomàquet i el formatge fresc. La incorporació de la vinagreta de mostassa li donarà caràcter a un entrant altament recomanable en èpoques estivals.

De fet, si deixeu preparada la vinagreta, en arribar de la platja només necessitareu 5 minuts per emplatar i servir aquesta atractiva amanida. Si la tasteu, de segur que repetireu.

 
Ingredients

Vinagreta de mostassa

1 tomàquet tipus Raf

1 kiwi madur

daus de formatge fresc

oli d'oliva

pebre negre

sal

Variants:

Podeu fer l'amanida amb altres varietats de tomàquet

 
Preparació
1.

Abans de res prepararem la vinagreta de mostassa.

 
2.

Tallem uns daus de formatge fresc, el que més ens agradi.

 
3.

A continuació, rentarem i tallarem el tomàquet a rodanxes fines.

 
4.

Haurem de fer el mateix amb el kiwi.

 
5.

És important que sigui madur i aporti un bon toc de dolçor al plat.

 
6.

Fem unes llesques.

 
7.

Emplatem directament.

 
8.

Col·loquem el tomàquet i el salem lleugerament.

 
9.

I ara uns daus de formatge ben repartits.

 
10.

Jo hi poso pebre a sobre de tot. Com que treballem amb ingredients de gust suau, aquest pebre negre li donarà més caràcter al plat.

 
11.

I finalment, la vinagreta, que amanirà tot el conjunt.

 
12.

Així...

 
13.

També hi podeu afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

 
14.

I aquí la teniu.

 
15.

Bon profit!