La d'avui, és una recepta molt tonta, ja ho veieu. No cal més que cuinar els peus dels camagrocs a l'allet, com fem amb les angules, amb all i bitxo. És una bona i recomanable tapa, la veritat. Espero que us agradi.
500gr. camagrocs frescos
3 grans d'all
1 bitxo
oli d'oliva
sal
Variants:
Podeu acompanyar la tapa amb una llesca amb oli i pebre
![angules muntanya lallet pas1 angules muntanya lallet pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/66/20/angules-muntanya-lallet-pas1.jpeg)
Preparem tots els ingredients.
![angules muntanya lallet pas2 angules muntanya lallet pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/66/65/angules-muntanya-lallet-pas2.jpeg)
Amb paciència, anirem tallant el barret dels camagrocs, que reservarem, i la part baixa del peu, més bruta de sorra. Tsch, però per què vull fer-los així, eh?... podeu cuinar el mateix plat sense treure el barret del bolet.
![angules muntanya lallet pas3 angules muntanya lallet pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/67/07/angules-muntanya-lallet-pas3.jpeg)
Us ha de quedar un peu net de camagroc, com aquest.
![angules muntanya lallet pas4 angules muntanya lallet pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/67/49/angules-muntanya-lallet-pas4.jpeg)
Ja en tenim uns quants.
![angules muntanya lallet pas5 angules muntanya lallet pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/67/91/angules-muntanya-lallet-pas5.jpeg)
Els barrets els reservaré per fer un altre plat.
![angules muntanya lallet pas6 angules muntanya lallet pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/68/33/angules-muntanya-lallet-pas6.jpeg)
Els peus del camagrocs els rentarem sota l'aixeta.
![angules muntanya lallet pas7 angules muntanya lallet pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/68/75/angules-muntanya-lallet-pas7.jpeg)
Ara trinxem un bitxo picant.
![angules muntanya lallet pas8 angules muntanya lallet pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/69/17/angules-muntanya-lallet-pas8.jpeg)
Feu-ne làmines com aquesta.
![angules muntanya lallet pas9 angules muntanya lallet pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/69/62/angules-muntanya-lallet-pas9.jpeg)
Talleu també l'all.
![angules muntanya lallet pas10 angules muntanya lallet pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/70/25/angules-muntanya-lallet-pas10.jpeg)
En una paella amb un bon raig d'oli d'oliva daurem l'all.
![angules muntanya lallet pas11 angules muntanya lallet pas11](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/70/76/angules-muntanya-lallet-pas11.jpeg)
Quan l'all comenci a agafar color hi abocarem el bitxo. En aquest punt podeu reservar-ho tot per a garantir una textura més cruixent o incorporar els bolets que, amb l'aigua que contenen, donaran als alls una textura més tova. També podeu fer meitat i meitat, com he fet jo.
![angules muntanya lallet pas12 angules muntanya lallet pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/71/24/angules-muntanya-lallet-pas12.jpeg)
Hi aboquem ara els bolets dins la paella. Compte que us podeu cremar, que esquitxa.
![angules muntanya lallet pas13 angules muntanya lallet pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/71/66/angules-muntanya-lallet-pas13.jpeg)
Deixeu que redueixi tota l'aigua que contenen els bolets.
![angules muntanya lallet pas14 angules muntanya lallet pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/72/29/angules-muntanya-lallet-pas14.jpeg)
Fins que comencin a espurnejar una mica.
![angules muntanya lallet pas15 angules muntanya lallet pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/72/71/angules-muntanya-lallet-pas15.jpeg)
En aquest moment ho salarem una mica.
![angules muntanya lallet pas16 angules muntanya lallet pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/73/13/angules-muntanya-lallet-pas16.jpeg)
I ja ho podem emplatar, ben calent.
![angules muntanya lallet pas17 angules muntanya lallet pas17](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/73/55/angules-muntanya-lallet-pas17.jpeg)
He volgut servir-ho en una petita safata, en plat tapa, acompanyat d'una llesca de pa amb oli i pebre.
![angules muntanya lallet pas18 angules muntanya lallet pas18](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/73/97/angules-muntanya-lallet-pas18.jpeg)
Acompanyeu la tapa amb una copa de bon vi negre.
![angules muntanya lallet pas19 angules muntanya lallet pas19](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/51/74/39/angules-muntanya-lallet-pas19.jpeg)
Bon profit!