Ja hem vist com fer el Pa de cervesa. Us porto un aperitiu o tapa d'aquelles que funcionen molt bé i que sempre agraden a tothom. Podeu aprofitar la massa per a fer uns rotllets amb salsitxes de frankfurt de bona qualitat. 

Un cop cuits, els talleu al biaix... i serviu-los com aperitiu o tapa, acompanyats d'una bona mostassa. Fet amb pa de cervesa adquireix un sabor com més alsacià, un distintiu que marcarà la diferència respecte a d'altres versions més tradicionals fetes amb pasta de full o brisa. Es poden servir freds o calents. Tsch... us garanteixo que repetireu.

 

Ingredients

200gr. massa de pa de cervesa

2 salsitxes de frankfurt de bona qualitat

llavors de sèsam

mostassa "Maille" amb gra

mostassa normal

 

Variants:

Podeu utilitzar qualsevol tipus de salsitxa (bratswurst, picant, cervela, krakoski, malaguenya, etc..)

Preparació
1.

Primer farem el pa de cervesa. Us recomano la lectura prèvia d'aquesta recepta.

2.

Un cop feta la massa, la treballarem una mica a mà...

3.

... farem una bola...

4.

... i la deixarem tapar sota un drap humit durant un parell d'hores...

5.

Passat aquest temps, torneu-la a treballar a mà una mica i feu boles d'uns 60gr.

6.

Estireu-les ben fines.

7.

Hi podeu posar una mica de mostassa.

8.

Apliqueu una certa quantitat sobre la massa de pa.

9.

A continuació, poseu-hi la salsitxa.

10.

Enrotlleu-la.

11.

Doneu-li voltes a fi i efecte de repartir la massa i garantir el mateix gruix per tot arreu.

12.

Poseu-la en una safata del forn sobre un paper cuisson.

13.

Bateu un ou....

14.

I pinteu.

15.

A sobre de l'ou, hi podeu posar llavors de sèsam... un gust que casa molt bé amb la resta d'ingredients.

16.

Heu de coure el pa a uns 190-200 graus durant uns 20 minuts, fins que tingui bon color. Com podeu veure, jo he fet altres variants amb el pa sobrant.

17.

Talleu el rotllet a porcions....

18.

I ja podeu emplatar.

19.

Un puntet de mostassa... i a taula.

20.

Bon Profit!