Un invent senzillot. Un bon aperitiu per degustar en un sopar informal....i gaudir d'una copeta de vi. No són més que rotllets de pasta brick amb diferents ingredients salats (en aquesta ocasió de truita de patata, pernil i formatge).

Una bona forma d'aprofitar aquelles restes que tenim a la nevera. Fàcil de fer i "resultón" que diuen. Espero que us agradi.

Ingredients

fulles de pasta brick

formatges (d'ovella, de vaca, cabra, etc..)

pernil ibèric

truita de patates

formatge per fondre

curry

 

Variants:

Podeu acompanyar-los amb una salsa dolça (de Mostarda, de poma o de mel i mostassa)

Preparació
1.
bastonets cruixents truita pernil pas1

Utilitzarem 10 fulls brick.

2.
bastonets cruixents truita pernil pas2

He utilitzat una barreja de dos formatges de sabor intens que he comprat en una fira medieval del meu poble.

3.
bastonets cruixents truita pernil pas3

També utilitzarem uns tallets de pernil ibèric que tenia per la nevera.

4.
bastonets cruixents truita pernil pas4

Farciu una fulla brick amb unes tires de cada.

5.
bastonets cruixents truita pernil pas5

Procureu transmetre pressió mentre enrotlleu les barretes.

6.
bastonets cruixents truita pernil pas6

Això li atorgarà un cos més estable.

7.
bastonets cruixents truita pernil pas7

Col.loqueu aquests bastonets en una safata pel forn amb paper cuisson.

8.
bastonets cruixents truita pernil pas8

Farem el mateix procés amb unes tires de truita de patata.

9.
bastonets cruixents truita pernil pas9

A sota hi col.locarem una mica de formatge per fondre.

10.
bastonets cruixents truita pernil pas10

I a sobre la truita.

11.
bastonets cruixents truita pernil pas11

Tireu un polsim de curry per sobre.

12.
bastonets cruixents truita pernil pas12

El curry li aportarà caràcter al bastonet.

13.
bastonets cruixents truita pernil pas13

Feu els que necessiteu.

14.
bastonets cruixents truita pernil pas14

Penseu que després els partirem per la meitat i en tindrem el doble.

15.
bastonets cruixents truita pernil pas15

Ara només ens queda enfornar-los a 190º durant uns 10-12 minuts.

16.
bastonets cruixents truita pernil pas16

Fins que estiguin rosets.

17.
bastonets cruixents truita pernil pas17

Els formatges s'han fos... i la oloreta és espectacular.

18.
bastonets cruixents truita pernil pas18

Podeu servir-los sencers... o partits.

19.
bastonets cruixents truita pernil pas19

Si els partiu, queden més macos, ja que es pot apreciar l'interior.

20.
bastonets cruixents truita pernil pas20

Per tallar-los, al ser una pasta seca i cruixent, és millor fer-ho serrant molt poc a poc o d'un tall fort i sec. Així evitareu que s'esmicoli la pasta brick.

21.
bastonets cruixents truita pernil pas21

Doncs ja tenim uns bons aperitius pel vermut... o per matar la gana que diuen.

22.
bastonets cruixents truita pernil pas22

És d'aquelles cosetes que entren soles pels ulls, eh que si?

23.
bastonets cruixents truita pernil pas23

Personalment, penso que el de truita de patata amb formatge i curry està força aconseguit. És molt bo.

24.
bastonets cruixents truita pernil pas24

I si ho acompanyeu amb bon vi... i una bona conversa... ja és la hostia. Bon Profit!