Has de fer un regal i no saps quin? Sigues original i regala unes postres! Com les que ens porten avui les nostres pastisseres, Patrícia i Cristina, de La Noria Bakery: uns impressionants bombons de xocolata. Opcionalment, els pots donar un toc picant i agregar-li una mica d'alcohol, com el Cointreau o qualsevol altre licor, i la decoració ja és cosa teva; nosaltres li hem posat uns encenalls de xocolata i sucre llustre.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 150 ml nata
  • 1 cullerada vainilla
  • 200 g xocolata
  • 30 g mantega
Preparació
1.

Escalfem en una olla els 200 g de xocolata i els 150 ml de nata.

2.

Hi agreguem la cullerada de vainilla líquida. Ho anem escalfant.

3.

Una vegada estigui tot desfet, hi incorporem els 30 g de mantega.

4.

Ho tapem tot amb paper film i ho deixem refredar a la nevera dues hores.

5.

Un cop han transcorregut els 120 minuts, comencem a fer boles petites amb les mans.

6.

Hi afegim els encenalls de xocolata, cobrint-ho tot. I ja ho tindríem fet. Bon profit!