Has de fer un regal i no saps quin? Sigues original i regala unes postres! Com les que ens porten avui les nostres pastisseres, Patrícia i Cristina, de La Noria Bakery: uns impressionants bombons de xocolata. Opcionalment, els pots donar un toc picant i agregar-li una mica d'alcohol, com el Cointreau o qualsevol altre licor, i la decoració ja és cosa teva; nosaltres li hem posat uns encenalls de xocolata i sucre llustre.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 150 ml nata
- 1 cullerada vainilla
- 200 g xocolata
- 30 g mantega
Escalfem en una olla els 200 g de xocolata i els 150 ml de nata.
Hi agreguem la cullerada de vainilla líquida. Ho anem escalfant.
Una vegada estigui tot desfet, hi incorporem els 30 g de mantega.
Ho tapem tot amb paper film i ho deixem refredar a la nevera dues hores.
Un cop han transcorregut els 120 minuts, comencem a fer boles petites amb les mans.
Hi afegim els encenalls de xocolata, cobrint-ho tot. I ja ho tindríem fet. Bon profit!