El que us porto avui és un bretxel dolç, el que fèiem a la pastisseria i a pesar que fa més de 15 anys que no el feia... m'ha quedat idèntic... quins records! Espero que us agradi. 

Ingredients

1 planxa de full

ametlla granet

fondant de sucre

gelatina de poma

sucre

1 ou

Preparació
1.
2.
3.
4.

Tallem una tira de pasta de full més aviat gruixuda.

5.

 L'axafem bé. La idea és deixar-la ben prima.

6.

Agafem l'ametlla granet.

7.

Posem l'ametlla per sobre del full.

8.
9.

Quan tinguem la tira plena d'ametlles... li donem la volta.

10.

I comencem a enroscar tota la tira...

11.

... fins que veiem que el full es recargola sobre sí mateix....

12.

Ara li donem la forma de bretzel... i enganxem les puntes.

13.

Li donem la volta.

14.

I ens quedarà així. El pintem amb ou batut. Li tirarem una mica de sucre per sobre i ja el podem coure a 180 graus durant uns15-20 minuts. Control·leu no es cremi.

15.

Ara agafem una mica de gelatina de poma.

16.

I l'escalfem una mica.

17.

 Ja tenim el bretzel cuit.

18.

Li tirem gelatina per sobre.

19.

Ara escalfarem una mica de fondant i tirarem unes tires amb la mateixa cullera.

20.

I aquest és el resultat.

21.

És d'aquelles pastes... que, a mitja tarda, entren de fàbula.

22.

Bon Profit!