Últimament us estic presentant moltes receptes de full amb cabell d'àngel, ja ho sé. Això passa per què quan t'hi poses a treballar amb aquests dos elements el ventall de possibilitats és molt ampli. Per tant, es interessant aprofitar que ens posem a fer un tortell de cabell d'àngel per a fer altres elaboracions amb tota la massa sobrant. Avui us porto una clàssica reixa de cabell d'àngel. Com veureu, és necessari tenir un tallant especial que trobareu en qualsevol ferreteria (si no l'encarregueu). No us costarà més de 6 o 7 euros. Es pot a fer a mà, si voleu... però normalment queda fet un xurro. He fet una reixa individual rodona en versió brioixeria i un altre rectangular per a compartir.
300gr. cabell d'àngel
1 planxa de pasta de full tipus
1 ou batut
gelatina de poma o gelatina en fred (nappage)
![brioixeria reixa cabell dangel pas1 brioixeria reixa cabell dangel pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/81/29/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas1.jpeg)
Preparem tots els ingredients i estris.
![brioixeria reixa cabell dangel pas2 brioixeria reixa cabell dangel pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/81/71/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas2.jpeg)
Amb l'ajuda d'un corró i un polsim de farina per evitar que s'enganxi la pasta al taulell... estirarem el full...
![brioixeria reixa cabell dangel pas4 brioixeria reixa cabell dangel pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/82/55/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas4.jpeg)
Necessitarem dos tallants rodons: un que sigui un parell de centímetres més ample que l'altre.
![brioixeria reixa cabell dangel pas5 brioixeria reixa cabell dangel pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/82/97/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas5.jpeg)
Tallem amb el més ample....
![brioixeria reixa cabell dangel pas6 brioixeria reixa cabell dangel pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/83/39/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas6.jpeg)
Ara, col.loquem el tallant a sobre...
![brioixeria reixa cabell dangel pas7 brioixeria reixa cabell dangel pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/83/81/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas7.jpeg)
... i tallem, que quedi ben centrat.
![brioixeria reixa cabell dangel pas8 brioixeria reixa cabell dangel pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/84/23/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas8.jpeg)
Ara talleu-ne un altre de gros.
![brioixeria reixa cabell dangel pas9 brioixeria reixa cabell dangel pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/84/65/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas9.jpeg)
Col·loqueu aquest últim sobre un paper cuisson en una safata pel forn.
![brioixeria reixa cabell dangel pas10 brioixeria reixa cabell dangel pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/85/07/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas10.jpeg)
A sobre hi enganxarem la part sobrant del que hem tallat el primer cop. Podeu mullar-vos els dits amb aigua per enganxar-los millor.
![brioixeria reixa cabell dangel pas12 brioixeria reixa cabell dangel pas12](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/85/91/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas12.jpeg)
Fem una mica de pressió...
![brioixeria reixa cabell dangel pas13 brioixeria reixa cabell dangel pas13](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/86/33/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas13.jpeg)
... i ja tenim la reixa feta.
![brioixeria reixa cabell dangel pas14 brioixeria reixa cabell dangel pas14](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/86/75/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas14.jpeg)
Ompliu la part central d'un capa generosa de cabell d'àngel.
![brioixeria reixa cabell dangel pas15 brioixeria reixa cabell dangel pas15](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/87/17/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas15.jpeg)
Així.
![brioixeria reixa cabell dangel pas16 brioixeria reixa cabell dangel pas16](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/87/59/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas16.jpeg)
Ara, hi col.locarem a sobre la reixa.
![brioixeria reixa cabell dangel pas18 brioixeria reixa cabell dangel pas18](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/88/67/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas18.jpeg)
Només ens quedarà pintar-ho tot amb ou batut.
![brioixeria reixa cabell dangel pas19 brioixeria reixa cabell dangel pas19](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/89/12/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas19.jpeg)
Molt bé.
![brioixeria reixa cabell dangel pas20 brioixeria reixa cabell dangel pas20](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/89/54/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas20.jpeg)
Ja podeu escalfar el forn a 190-200 graus.
![brioixeria reixa cabell dangel pas21 brioixeria reixa cabell dangel pas21](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/89/96/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas21.jpeg)
Mentre, amb un altre placa de full, en farem un altre de rectangular.
![brioixeria reixa cabell dangel pas22 brioixeria reixa cabell dangel pas22](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/90/50/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas22.jpeg)
Seguim la mateixa elaboració però sense col·locar els laterals.
![brioixeria reixa cabell dangel pas23 brioixeria reixa cabell dangel pas23](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/91/04/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas23.jpeg)
Hi posem la reixa al damunt...
![brioixeria reixa cabell dangel pas24 brioixeria reixa cabell dangel pas24](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/91/49/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas24.jpeg)
... pintem... i al forn.
![brioixeria reixa cabell dangel pas25 brioixeria reixa cabell dangel pas25](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/91/91/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas25.jpeg)
Vigileu no es cremi. En 13-15 minuts ho tindreu cuit.
![brioixeria reixa cabell dangel pas26 brioixeria reixa cabell dangel pas26](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/92/33/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas26.jpeg)
Deixeu-la refredar.
![brioixeria reixa cabell dangel pas27 brioixeria reixa cabell dangel pas27](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/92/75/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas27.jpeg)
Un cop tinguem les pastes de reixa fredes... les podrem pintar amb gelatina.
![brioixeria reixa cabell dangel pas28 brioixeria reixa cabell dangel pas28](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/93/56/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas28.jpeg)
Ja n'hem parlat molts cops d'un podeu comprar productes de pastisseria.
![brioixeria reixa cabell dangel pas29 brioixeria reixa cabell dangel pas29](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/94/37/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas29.jpeg)
Ben pintada.
![brioixeria reixa cabell dangel pas30 brioixeria reixa cabell dangel pas30](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/94/79/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas30.jpeg)
I a gaudir.
![brioixeria reixa cabell dangel pas31 brioixeria reixa cabell dangel pas31](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/95/21/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas31.jpeg)
Amb l'altra fem el mateix.
![brioixeria reixa cabell dangel pas32 brioixeria reixa cabell dangel pas32](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/95/63/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas32.jpeg)
Ben freda...
![brioixeria reixa cabell dangel pas33 brioixeria reixa cabell dangel pas33](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/96/05/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas33.jpeg)
... pintada...
![brioixeria reixa cabell dangel pas34 brioixeria reixa cabell dangel pas34](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/20/41/96/47/brioixeria-reixa-cabell-dangel-pas34.jpeg)
... i servida en un cartronatge adient.
Bon profit!