Heu de provar aquests bunyols. Es fan molt de pressa i els podeu combinar amb tota mena de plats. No us penseu que només té gust de pastanaga i que la textura és cruixent. Tot el contrari, és un sabor suau i es desfà a la boca. Molt recomanables.

Ingredients

2 pastanagues grans

unes fulles de julivert

1 all laminat

1 ou

1 cullerada de farina

1 cullerada de comí molt

oli de gira-sol per fregir

sal

Preparació
1.

Primer de tot, peleu les pastanagues. Jo utilitzo un pelador que vaig comprar, ara farà 12 anys, a l'Ikea... i la veritat és que és fantàstic. Funciona com el primer dia.

2.

Un cop pelada la pastanaga és qüestió de seguir pelant... i aconseguir tires de pastanaga ben finetes.

3.

Així seria ideal.

4.

Ara les escaldarem en aigua bullent.

5.

Les aguantarem uns segons dins l'aigua...

6.

... i les retirarem.

7.

Talleu un all a làmines molt fines, tot el que pugueu.

8.

Prepareu un ou batut.

9.

Incorporeu la farina...

10.

... i el comí...

11.

... una culleradeta, només...

12.

I finalment l'all.

13.

Aboqueu-lo tot per sobre la pastanaga que haurem barrejat amb julivert picat, no massa petit.

14.

Ho salem una mica.

15.

Ben remenat.

16.

I ara ho fregirem en oli ben calent... més o menys, una cullerada gran farà la mida del bunyol.

17.

Compte que es fan molt de pressa.

18.

De fet, no deixen de ser com mini-truites, eh?

19.

Reserveu-les en un paper absorbent...

20.

... i ja els tenim.

21.

Ummm... que bons. I el més curiós és que no fan gust de pastanaga ni tenen la textura de pastanaga.

22.

Ja sé que soc pesat, però els heu de tastar, amics meus.

23.

Jo l'he utilitzat com a guarnició d'un "tajine de xai amb ceba".

24.

També els podeu servir sobre una amanida de llenties amb ceba, tomàquet, julivert i salsa iogurt. Bon Profit!