Aquesta és una variant força demanada (i calòrica) dels Bunyols de l'Emporda (o Quaresma). En aquesta entrada, doncs, eludiré el pas a pas de fer els Bunyols i us recomano veure prèviament l'entrada "Bunyols de Quaresma". També podeu farcir els "Bunyols de vent" de la mateixa manera. El que farem serà fregir-los rodons i sense forat... i en acabar, un cop freds, els farcirem amb crema pastissera.

 

Ingredients

300 g de pasta de briox per Bunyols de Quaresma  

200 g de crema pastissera

sucre  

anís

Preparació
1.
bunyols quaresma farcits crema pas1

Com ja us he comentat, partirem de la pasta de bunyol de quaresma preparada.

2.
bunyols quaresma farcits crema pas3

Farem boletes de la mateixa mida.

3.
bunyols quaresma farcits crema pas4

Quan hagin doblat el tamany, les fregirem en oli ben calent.

4.
bunyols quaresma farcits crema pas5

Compte! no us cremeu.

5.
bunyols quaresma farcits crema pas6
6.
bunyols quaresma farcits crema pas7

No han d'estar més d'un parell de minuts fregint-se.

7.
bunyols quaresma farcits crema pas8

Els reservem en paper absorbent.

8.
bunyols quaresma farcits crema pas10

Deixem que es refredin una mica.

9.
bunyols quaresma farcits crema pas11

Ara, agafem un grapadet i els posem dins un bol.

10.
bunyols quaresma farcits crema pas12

Els banyarem lleugerament amb anís.

11.
bunyols quaresma farcits crema pas13

Un rajolí d'anís i els remenem bé.

12.
bunyols quaresma farcits crema pas14

Que quedin impregnats per tot arreu.

13.
bunyols quaresma farcits crema pas15

Finalment els arrebossem amb sucre.

14.
bunyols quaresma farcits crema pas16

I els reservem. Així mateix ja es podrien menjar.

15.
bunyols quaresma farcits crema pas17

Ara, amb un pal de fusta (jo utilitzo un palet de menjar xinés), fem un forat al mig.

16.
bunyols quaresma farcits crema pas18

Intentarem moure el palet per dins... per fer més lloc per a la crema. Però compte de no trencar el bunyol.

17.

Ara prepararem una mànega pastissera amb un cornet llis petit.

18.
bunyols quaresma farcits crema pas20

L'omplirem amb crema pastissera que haurem fet hores abans (o el dia abans).

19.
bunyols quaresma farcits crema pas21

Farcim els bunyols.

20.
bunyols quaresma farcits crema pas22

I ja els podem emplatar.

21.
bunyols quaresma farcits crema pas23

Conserveu-los a la nevera.

22.
bunyols quaresma farcits crema pas24

Fan bona pinta, oi?

23.
bunyols quaresma farcits crema pas25

Li fem una mossegada?... fuasssssssssss!... explosió de crema... estan molt bons!

24.

Bon profit!