Avui veurem com fer una senzilla ceba cruixent, d'aquella que serveix per acompanyar qualsevol plat, però que tan bé li va a un bon frankfurt, bockwurst o bratwurst. Aquesta ceba la podeu conservar fora de la nevera durant 15 dies sense problemes. Després es comença a espatllar.

Ingredients

2 cebes ben picadetes

2 cullerades de farina

sal

oli de girasol

una bossa de congelar

Preparació
1.

Pelem les cebes.  I les piquem.

2.

Jo les he fet així, però us recomano picar-les encara més petites. Contra més petites més cruixents.

3.

Ara posem un cassó al foc amb oli de girasol per fregir.

4.

Col·loquem la ceba picada dins una bosseta de plàstic.

5.

Li tirem dues cullerades de farina.

6.

Tal qual.

7.

I remeneu la bossa enèrgicament.

8.

Veureu que poc a poc tots els trossets de ceba es van enfarinant sols.

9.

Us han de quedar així.

10.

Ara, amb l'oli ben calent, els fregirem... fent ús d'una escumadora per submergir-los poc a poc. Compte que si ho tireu amb les mans de cop us pot esquitxar i cremar-vos.

11.

Farem la meitat de la ceba, ja que el volum de l'oli es duplica i ens podria vesar.

12.

L'hem de deixar una estona, fins que agafi coloret.

13.

Ara ja la podem deixar sobre un paper absorbent.

14.

I aquí la tenim.

15.

La salarem al nostre gust.

16.

I a consumir. La podeu guardar uns quants dies i anar gastant.

17.

Us recomano tastar aquesta ceba amb un Bockwurst de Casa Westfalia...

18.

Està impressionantment bo. Bon Profit!