Poques combinacions d'ingredients estàn tan ben trobades com la que et proposo avui.

De veritat de la bona. Tasta aquesta coca, diga-li pizza si vols. I de ben segur que la repetiràs sovint. 

Som-hi!

Ingredients
  • 1 planxa de massa brisa o pizza
  • 1 pera tipus conferència
  • Un grapat de nous trinxades
  • 200g de formatge gorgonzola
  • 200g de formatge mozzarella 
  • Orenga
  • Mel al gust
Preparació
1.
IMG 4719

Pots fer la massa tú mateix, seguint la nostra recepta de pasta brisa o de massa de pizza, la que més t'agradi. Altrament, pots comprar una base de pizza fresca al supermercat. Posa-la en una safata de forn.

2.
IMG 4720

Neteja la pera.

3.
IMG 4726

Talla rodanxes fines, amb pell i tot. Retira les llavors.

4.
IMG 4732

Perfecte.

5.
IMG 4723

Tira una bona quantitat de formatge mozzarella primer.

6.
IMG 4735

Ara el formatge gorgonzola.

7.
IMG 4740

Reparteix-lo bé. 

8.
IMG 4751

A sobre, col·loca les rodanxes de pera.

9.
IMG 4759

Trinxa unes nous.

10.
IMG 4764

I tira-les per sobre.

11.
IMG 4766

Per acabar, que no falti un bon orenga.

12.
IMG 4769

Quina olor!

13.
IMG 4787

I ja està a punt per coure a uns 190 graus durant uns 15 minuts aproximadament o...

14.
IMG 4801

...fins que estigui ben daurada.

15.
IMG 4797

Per últim, faltarà el toc dolç de la mel. 

16.
IMG 4814

Sense por, tira-hi una generosa quantitat de mel per sobre de la coca.

17.
IMG 4815

I cap a taula. 

18.
IMG 4841

Bon profit!