Poques combinacions d'ingredients estàn tan ben trobades com la que et proposo avui.

De veritat de la bona. Tasta aquesta coca, diga-li pizza si vols. I de ben segur que la repetiràs sovint. 

Som-hi!

Ingredients
  • 1 planxa de massa brisa o pizza
  • 1 pera tipus conferència
  • Un grapat de nous trinxades
  • 200g de formatge gorgonzola
  • 200g de formatge mozzarella 
  • Orenga
  • Mel al gust
Preparació
1.

Pots fer la massa tú mateix, seguint la nostra recepta de pasta brisa o de massa de pizza, la que més t'agradi. Altrament, pots comprar una base de pizza fresca al supermercat. Posa-la en una safata de forn.

2.

Neteja la pera.

3.

Talla rodanxes fines, amb pell i tot. Retira les llavors.

4.

Perfecte.

5.

Tira una bona quantitat de formatge mozzarella primer.

6.

Ara el formatge gorgonzola.

7.

Reparteix-lo bé. 

8.

A sobre, col·loca les rodanxes de pera.

9.

Trinxa unes nous.

10.

I tira-les per sobre.

11.

Per acabar, que no falti un bon orenga.

12.

Quina olor!

13.

I ja està a punt per coure a uns 190 graus durant uns 15 minuts aproximadament o...

14.

...fins que estigui ben daurada.

15.

Per últim, faltarà el toc dolç de la mel. 

16.

Sense por, tira-hi una generosa quantitat de mel per sobre de la coca.

17.

I cap a taula. 

18.

Bon profit!