Poques combinacions d'ingredients estàn tan ben trobades com la que et proposo avui.
De veritat de la bona. Tasta aquesta coca, diga-li pizza si vols. I de ben segur que la repetiràs sovint.
Som-hi!
- 1 planxa de massa brisa o pizza
- 1 pera tipus conferència
- Un grapat de nous trinxades
- 200g de formatge gorgonzola
- 200g de formatge mozzarella
- Orenga
- Mel al gust
Pots fer la massa tú mateix, seguint la nostra recepta de pasta brisa o de massa de pizza, la que més t'agradi. Altrament, pots comprar una base de pizza fresca al supermercat. Posa-la en una safata de forn.
Neteja la pera.
Talla rodanxes fines, amb pell i tot. Retira les llavors.
Perfecte.
Tira una bona quantitat de formatge mozzarella primer.
Ara el formatge gorgonzola.
Reparteix-lo bé.
A sobre, col·loca les rodanxes de pera.
Trinxa unes nous.
I tira-les per sobre.
Per acabar, que no falti un bon orenga.
Quina olor!
I ja està a punt per coure a uns 190 graus durant uns 15 minuts aproximadament o...
...fins que estigui ben daurada.
Per últim, faltarà el toc dolç de la mel.
Sense por, tira-hi una generosa quantitat de mel per sobre de la coca.
I cap a taula.
Bon profit!