Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la coca de iogurt, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 190 g de sucre
  • 240 g de farina
  • 6 g de llevat químic
  • 1 iogurt de llimona
  • 70 ml d'oli
  • 3 ous
  • Ratlladura de llimona
  • 1/2 cullerada de nou moscada
  • 1/2 cullerada de canyella
Preparació
1.

Incorpora 100 g de sucre i 3 ous.

2.

Agrega iogurt de llimona i barreja.

3.

Afegeix la ratlladura de llimona, mitja cullerada de nou moscada, mitja de canyella i segueix barrejant.

4.

Agrega 70 ml d'oli a la mescla.

5.

Barreja fins a tenir una massa homogènia.

6.

Unta el motlle i posa-hi la massa a dins.

7.

Posa-ho al forn a 180 graus durant 30 minuts.

8.

Deixa-ho refredar, talla-ho a porcions i a gaudir! Bon profit!