Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la coca de iogurt, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 190 g de sucre
- 240 g de farina
- 6 g de llevat químic
- 1 iogurt de llimona
- 70 ml d'oli
- 3 ous
- Ratlladura de llimona
- 1/2 cullerada de nou moscada
- 1/2 cullerada de canyella
Incorpora 100 g de sucre i 3 ous.
Agrega iogurt de llimona i barreja.
Afegeix la ratlladura de llimona, mitja cullerada de nou moscada, mitja de canyella i segueix barrejant.
Agrega 70 ml d'oli a la mescla.
Barreja fins a tenir una massa homogènia.
Unta el motlle i posa-hi la massa a dins.
Posa-ho al forn a 180 graus durant 30 minuts.
Deixa-ho refredar, talla-ho a porcions i a gaudir! Bon profit!