Sona bé, oi? Estava fent unes coques... i prenent un "mojito"... i així va sorgir la idea de fer-la. De la manera més tonta, és clar! 

Una coca molt curiosa i atractiva... i que ben segur voldrà tastar tothom. Això si, us ha d'agradar el rom i la menta... perquè el sabor és força intens. És una coca una mica arriscada, ho sé... però divertida alhora. En definitiva, res comparable a una bona coca de crema... però una bona coca!

Més que per berenar, penso que és una coca que podríem servir a daus petits... juntament amb un coulis de fruita o una bola de gelat... o un sorbet de menta.

Ingredients

800 g massa de brioix  

20 g menta seca picada  

30 g rom blanc

2 cullerades de sucre

1 raig d'angostura  

el suc de 2 llimes  

llima, taronja i llimona confitades  

sucre

pinyons

Preparació
1.

Preparem els ingredients.

2.

Ara, el que farem serà preparar una mena de "mojito" però en un bol per triturar.

3.

Esprimirem les dues llimes... i les afegirem a la menta...

4.

Jo us recomano utilitzar un rom cubà blanc.

5.

Afegim un xorret... 

6.

Ara l'angostura... que podeu trobar en bodegues i/o cellers especialitzats.

7.

Dos xorrets... el sucre... i....

8.

... ara ho triturem amb el turmix i ho reservem...

9.

Ara pastarem el brioix però em comptes d'afegir llet... hi afegirem la mateixa quantitat d'aquest "mojito". 

10.

No us passeu... es tracta d'afegir la humitat necessària per a fer la massa.

11.

Mentre pasta el brioix, anirem preparant la fruita confitada.

12.

Jo he comprat llima confitada...

13.

... i tires de llimona i taronja...

14.

Ja tenim el brioix pastat. El deixarem reposar 10 minuts abans d'estirar.

15.

L'estirem amb un corró.

16.

El col·locarem sobre paper cuisson en una safata pel forn... i batrem un ou per pintar.

17.

Pintem el brioix...

18.

... i enganxem la fruita confitada. Ho deixarem llevar en un lloc sec i sense corrents d'aire de 3 a 4 hores, depèn de si és estiu o hivern, però fins que hagi doblat o triplicat la seva mida.

19.

Ja el tenim llevat. Només hem d'afegir uns quants pinyons.

20.

Una bona quantitat de sucre abans d'enfornar-la a 190 graus durant uns 15-20 minuts.

21.

Un cop cuita... i immediatament sortida del forn...

22.

... li tirarem un xorret de rom per sobre....

23.

El rom caramel·litzarà amb el sucre....

24.

La voleu tastar?

25.

Com sempre, la servirem amb cartró i blonda. Bon Profit!