De la mateixa manera que amb el pa suís podem fer una coca d'anís, avui farem exactament la mateixa recepta, però estirant la massa molt més... fent-la tan prima... que queda molt cruixent i clar, al trencar-se fa l'efecte de ser de vidre. La coca de vidre és una coca allargada i molt fina, acabada amb sucre i anís. Se li poden afegir pinyons. Jo no l'he posat avui, però altres vegades sí. Això va com va.

Ingredients

pa suís

Preparació
1.
coca vidre pas1

Podeu aprofitar i amb aquesta massa podeu fer les coques d'anís, el pa anglès, els capritxos, etc... entre d'altres.

2.
coca vidre pas3
3.
coca vidre pas4

L'aixafem una mica

4.
coca vidre pas6

I l'estirem amb el corró tot el que puguem... que quedi molt fina.

5.
coca vidre pas7

En farem unes quantes.

6.
coca vidre pas8

Les col·locarem en una safata pel forn.

7.
coca vidre pas9

Tirarem un raig d'oli per sobre.

8.
coca vidre pas10

I amb la mà, escamparem l'oli per tota la coca.

9.
coca vidre pas11

Podem marcar-les lleugerament amb els dits... fent aquestes cavitats.

10.
coca vidre pas12

Finalment, ensucrem.

11.
coca vidre pas13

Que quedin ben empolsades de sucre. Ara podríem afegir uns quants pinyons.

12.
coca vidre pas14

Ara les courem a la màxima potència que us doni el vostre forn, en el meu cas 250-260 graus. Les poseu de la meitat cap amunt... i amb ventilació. En 8-10 minuts les tindreu torradetes. Però vigileu perquè es cremen molt ràpid.

13.
coca vidre pas15

Ja les tenim cuites...

14.
coca vidre pas16

... i només ens quedarà tirar per sobre un raig d'anís, que cristalitzarà el sucre roent.

15.
coca vidre pas17

Perfecte, ja les tenim.

16.
coca vidre pas18

Es trenquen amb molta facilitat, però ja és aquesta la textura que han de tenir. Bon Profit!