De la mateixa manera que amb el pa suís podem fer una coca d'anís, avui farem exactament la mateixa recepta, però estirant la massa molt més... fent-la tan prima... que queda molt cruixent i clar, al trencar-se fa l'efecte de ser de vidre. La coca de vidre és una coca allargada i molt fina, acabada amb sucre i anís. Se li poden afegir pinyons. Jo no l'he posat avui, però altres vegades sí. Això va com va.
pa suís
Podeu aprofitar i amb aquesta massa podeu fer les coques d'anís, el pa anglès, els capritxos, etc... entre d'altres.
L'aixafem una mica
I l'estirem amb el corró tot el que puguem... que quedi molt fina.
En farem unes quantes.
Les col·locarem en una safata pel forn.
Tirarem un raig d'oli per sobre.
I amb la mà, escamparem l'oli per tota la coca.
Podem marcar-les lleugerament amb els dits... fent aquestes cavitats.
Finalment, ensucrem.
Que quedin ben empolsades de sucre. Ara podríem afegir uns quants pinyons.
Ara les courem a la màxima potència que us doni el vostre forn, en el meu cas 250-260 graus. Les poseu de la meitat cap amunt... i amb ventilació. En 8-10 minuts les tindreu torradetes. Però vigileu perquè es cremen molt ràpid.
Ja les tenim cuites...
... i només ens quedarà tirar per sobre un raig d'anís, que cristalitzarà el sucre roent.
Perfecte, ja les tenim.
Es trenquen amb molta facilitat, però ja és aquesta la textura que han de tenir. Bon Profit!