Seguim cuinant al forn, avui amb l'original toc dels bolets que et quedaran cruixents i que faran d'aquesta recepta una meravella que recordaràs durant temps. Plat d'elaboració senzilla, ingredients econòmics, sa i saborós. No es pot demanar més!
Som-hi!
- 50 g de moixernons rehidratats
- 1 conill a quarts
- 2 patates tallades a rodanxes grosses
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 1 cabeça d'alls
- 1 got de brandi
- 1 got d'aigua d'hidratar els bolets
- Uns trossos de mantega
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal
Variants:
Hi pots afegir uns espàrrecs silvestres
![IMG 7217 IMG 7217](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/42/05/img-7217.jpeg)
Posa els bolets a hidratar amb aigua.
![IMG 7218 IMG 7218](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/42/32/img-7218.jpeg)
Pela les patates, talla-les a rodanxes i posa-les en una safata de forn amb sal i pebre.
![IMG 7222 IMG 7222](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/42/59/img-7222.jpeg)
Neteja els pebrots de llavors i talla'ls per la meitat.
![IMG 7225 IMG 7225](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/42/86/img-7225.jpeg)
Col·loca'ls a sobre de les patates, així com una ceba mal tallada. També una cabeça d'alls tallada per la meitat, per aromatitzar-ho tot.
![IMG 7215 IMG 7215](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/43/13/img-7215.jpeg)
Ara el conill.
![IMG 7231 IMG 7231](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/43/40/img-7231.jpeg)
Sala'l i empebra'l, posa'l a sobre de tot i ruixa'l amb oli.
![IMG 7233 IMG 7233](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/43/67/img-7233.jpeg)
Perfecte. Prepara el forn a uns 190 graus.
![IMG 7240 IMG 7240](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/43/94/img-7240.jpeg)
Posa-hi un got de brandi i un got de l'aigua d'hidratar els bolets.
![IMG 7244 IMG 7244](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/44/21/img-7244.jpeg)
I a coure al forn. Quan porti 30 minuts dona-li la volta al conill.
![IMG 7248 IMG 7248](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/44/48/img-7248.jpeg)
30 minuts més tard, dona-li la volta de nou i hi afegeixes els bolets per sobre i, opcionalment, uns espàrrecs verds.
![IMG 7252 IMG 7252](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/44/75/img-7252.jpeg)
De tant en tant, ho ruixes tot amb el seu propi suc.
![IMG 7258 IMG 7258](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/45/02/img-7258.jpeg)
Quan el conill estigui ben daurat i quan notis que els bolets comencen a estar cruixents, afegeix-hi uns trossos de mantega i espera uns minuts més. Que el conjunt quedi torrat i cruixent.
![IMG 7261 IMG 7261](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/45/29/img-7261.jpeg)
Ara ja ho pots servir.
![IMG 7268 IMG 7268](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/48/09/45/56/img-7268.jpeg)
Bon profit!