Seguim cuinant al forn, avui amb l'original toc dels bolets que et quedaran cruixents i que faran d'aquesta recepta una meravella que recordaràs durant temps. Plat d'elaboració senzilla, ingredients econòmics, sa i saborós. No es pot demanar més!
Som-hi!
- 50 g de moixernons rehidratats
- 1 conill a quarts
- 2 patates tallades a rodanxes grosses
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 1 cabeça d'alls
- 1 got de brandi
- 1 got d'aigua d'hidratar els bolets
- Uns trossos de mantega
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal
Variants:
Hi pots afegir uns espàrrecs silvestres

Posa els bolets a hidratar amb aigua.

Pela les patates, talla-les a rodanxes i posa-les en una safata de forn amb sal i pebre.

Neteja els pebrots de llavors i talla'ls per la meitat.

Col·loca'ls a sobre de les patates, així com una ceba mal tallada. També una cabeça d'alls tallada per la meitat, per aromatitzar-ho tot.

Ara el conill.

Sala'l i empebra'l, posa'l a sobre de tot i ruixa'l amb oli.

Perfecte. Prepara el forn a uns 190 graus.

Posa-hi un got de brandi i un got de l'aigua d'hidratar els bolets.

I a coure al forn. Quan porti 30 minuts dona-li la volta al conill.

30 minuts més tard, dona-li la volta de nou i hi afegeixes els bolets per sobre i, opcionalment, uns espàrrecs verds.

De tant en tant, ho ruixes tot amb el seu propi suc.

Quan el conill estigui ben daurat i quan notis que els bolets comencen a estar cruixents, afegeix-hi uns trossos de mantega i espera uns minuts més. Que el conjunt quedi torrat i cruixent.

Ara ja ho pots servir.

Bon profit!