Seguim cuinant al forn, avui amb l'original toc dels bolets que et quedaran cruixents i que faran d'aquesta recepta una meravella que recordaràs durant temps. Plat d'elaboració senzilla, ingredients econòmics, sa i saborós. No es pot demanar més!

Som-hi!

Ingredients
  • 50 g de moixernons rehidratats
  • 1 conill a quarts 
  • 2 patates tallades a rodanxes grosses
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 1 cabeça d'alls 
  • 1 got de brandi
  • 1 got d'aigua d'hidratar els bolets 
  • Uns trossos de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal

Variants:

Hi pots afegir uns espàrrecs silvestres

Preparació
1.
IMG 7217

Posa els bolets a hidratar amb aigua.

2.
IMG 7218

Pela les patates, talla-les a rodanxes i posa-les en una safata de forn amb sal i pebre.

3.
IMG 7222

Neteja els pebrots de llavors i talla'ls per la meitat.

4.
IMG 7225

Col·loca'ls a sobre de les patates, així com una ceba mal tallada. També una cabeça d'alls tallada per la meitat, per aromatitzar-ho tot.

5.
IMG 7215

Ara el conill.

6.
IMG 7231

Sala'l i empebra'l, posa'l a sobre de tot i ruixa'l amb oli.

7.
IMG 7233

Perfecte. Prepara el forn a uns 190 graus.

8.
IMG 7240

Posa-hi un got de brandi i un got de l'aigua d'hidratar els bolets.

9.
IMG 7244

I a coure al forn. Quan porti 30 minuts dona-li la volta al conill.

10.
IMG 7248

30 minuts més tard, dona-li la volta de nou i hi afegeixes els bolets per sobre i, opcionalment, uns espàrrecs verds.

11.
IMG 7252

De tant en tant, ho ruixes tot amb el seu propi suc.

12.
IMG 7258

Quan el conill estigui ben daurat i quan notis que els bolets comencen a estar cruixents, afegeix-hi uns trossos de mantega i espera uns minuts més. Que el conjunt quedi torrat i cruixent.

13.
IMG 7261

Ara ja ho pots servir.

14.
IMG 7268

Bon profit!