Seguim cuinant al forn, avui amb l'original toc dels bolets que et quedaran cruixents i que faran d'aquesta recepta una meravella que recordaràs durant temps. Plat d'elaboració senzilla, ingredients econòmics, sa i saborós. No es pot demanar més!

Som-hi!

Ingredients
  • 50 g de moixernons rehidratats
  • 1 conill a quarts 
  • 2 patates tallades a rodanxes grosses
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 1 cabeça d'alls 
  • 1 got de brandi
  • 1 got d'aigua d'hidratar els bolets 
  • Uns trossos de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal

Variants:

Hi pots afegir uns espàrrecs silvestres

Preparació
1.

Posa els bolets a hidratar amb aigua.

2.

Pela les patates, talla-les a rodanxes i posa-les en una safata de forn amb sal i pebre.

3.

Neteja els pebrots de llavors i talla'ls per la meitat.

4.

Col·loca'ls a sobre de les patates, així com una ceba mal tallada. També una cabeça d'alls tallada per la meitat, per aromatitzar-ho tot.

5.

Ara el conill.

6.

Sala'l i empebra'l, posa'l a sobre de tot i ruixa'l amb oli.

7.

Perfecte. Prepara el forn a uns 190 graus.

8.

Posa-hi un got de brandi i un got de l'aigua d'hidratar els bolets.

9.

I a coure al forn. Quan porti 30 minuts dona-li la volta al conill.

10.

30 minuts més tard, dona-li la volta de nou i hi afegeixes els bolets per sobre i, opcionalment, uns espàrrecs verds.

11.

De tant en tant, ho ruixes tot amb el seu propi suc.

12.

Quan el conill estigui ben daurat i quan notis que els bolets comencen a estar cruixents, afegeix-hi uns trossos de mantega i espera uns minuts més. Que el conjunt quedi torrat i cruixent.

13.

Ara ja ho pots servir.

14.

Bon profit!