Excel.lent plat tradicional que podeu fer també amb pollastre. Si us agrada sucar pa fins a l'eternitat... aquest és el vostre guisadet. El típic plat que us faria la vostre iaia... amb tot el carinyo del món. Com sempre recomano, utilitzeu productes frescos i si és possible ecològics. Som-hi.

Ingredients

1 conill trossejat  

4 tomàquets madurs

1 pebrot vermell tallat  

1 ceba trinxada

pebre negre

oli d'oliva  

llard  

aigua

sal

  

Per la picada:  

2 grans d'all

un grapadet d'ametlles torrades  

  

Variants:

El pebrot es pot posar escalivat

Preparació
1.

Preparem els ingredients.

2.

El conill, ecològic, ja l'he demanat tallat per rostir.

3.

Piqueu la ceba i el pebrot a trossos grans.

4.

En la mateixa cassola (si cal retireu l'excés d'oli), sofregirem la verdura.

5.

Quan el sofregit estigui una mica caramelitzat... afegirem el tomàquet.

6.

Mentre, podeu anar fent la picada, amb les ametlles i l'all.

7.

Incorporeu la picada durant els últims 5-10 minuts de cocció.

8.

És a dir, que el conill es courà durant gairebé una hora.

 

9.

Apaguem el foc i ho deixem reposar.

10.

Com tots els guisats... estarà molt més bo passades 24 hores. Un cop fred, reserveu-lo a la nevera.

11.

Ja podem emplatar.

12.

I ha d'estar tendre. Acompanyeu el plat amb un vi negre contundent.

13.

Bon profit!