Magnífiques postres amb les que quedareu com els millors amfitrions! La recepta l'he categoritzat amb una dificultat alta ja que la crema anglesa pot resultar senzilla però no ho és pas.
Abans de continuar amb aquesta recepta, us recomano la lectura prèvia de la recepta Crema anglesa, on us explico pas a pas com elaborar-la amb èxit. Un cop teniu la crema feta i a la nevera, muntar les copes serà qüestió de 10 minuts de rellotge. Som-hi!
crema anglesa
gelat de vainilla
torró de xixona
caramel líquid
menta per decorar
Variants:
Podeu fer servir altres gelats
Prepareu la crema anglesa.
Vigileu bé que no s'enganxi.
Quan sigui possible passar el dit per una cullera i es mantingui així (que no es desdibuixi), ja la tindreu a punt.
Quan estigui ben freda, ja podeu preparar les copes.
Ompliu unes copes de cava fins la meitat amb la crema anglesa.
Prepareu una bola de gelat de vainilla.
I col·loqueu-la al mig.
Seguidament, tireu per sobre un bon raig de caramel líquid.
Esmicoleu un tros de torró de xixona.
Tireu engrunes de torró per sobre.
Una fulla de menta i ja les podeu servir a taula.
Unes postres fresques i molt suaus al paladar, realment exquisides!
Bon profit!