Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la copa de maduixa i llimona, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 250 g de formatge cremós
- 75 g de sucre glacé
- 400 ml de nata líquida freda
- El suc d'una llimona / Xarop de maduixa
- 200 g de pa de pessic de llimona / 200 g de pa de pessic de iogurt
- 6 maduixes
En un bol, afegeix 150 g de formatge cremós i 75 g de sucre glacé i barreja-ho bé amb una batedora.
Afegeix 400 ml de nata líquida freda a la mescla fins que s'integri bé.
Afegeix el suc d'una llimona per a la versió cítrica o xarop de maduixa per a la versió de maduixa.
Decora la base de la copa amb pa de pessic de llimona (per a la versió de llimona) o pa de pessic de iogurt (per a la versió de maduixa).
Opcionalment, afegeix uns talls de maduixa a sobre el pa de pessic de iogurt per a la versió de maduixa.
Afegeix el farcit i acaba de decorar la part superior al teu gust. Bon profit!