Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de la copa de maduixa i llimona, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 250 g de formatge cremós
  • 75 g de sucre glacé
  • 400 ml de nata líquida freda
  • El suc d'una llimona / Xarop de maduixa
  • 200 g de pa de pessic de llimona / 200 g de pa de pessic de iogurt
  • 6 maduixes
Preparació
1.

En un bol, afegeix 150 g de formatge cremós i 75 g de sucre glacé i barreja-ho bé amb una batedora.

2.

Afegeix 400 ml de nata líquida freda a la mescla fins que s'integri bé.

3.

Afegeix el suc d'una llimona per a la versió cítrica o xarop de maduixa per a la versió de maduixa.

4.

Decora la base de la copa amb pa de pessic de llimona (per a la versió de llimona) o pa de pessic de iogurt (per a la versió de maduixa).

5.

Opcionalment, afegeix uns talls de maduixa a sobre el pa de pessic de iogurt per a la versió de maduixa.

6.

Afegeix el farcit i acaba de decorar la part superior al teu gust. Bon profit!