Gran recepta, sí senyor. Fàcil i bona. Si voleu saber més sobre aquest cranc i com comprar-lo, us recomano la lectura de l'article "Marisc de Galícia a casa en 24 hores".

Ingredients

carn de 2 potes de cranc reial de Kamchatka

un tros d'arrel de gingebre de 1,5 cm. aprox.

2 llimes  

oli d'oliva verge  

sal

pebre negre  

Variants:  

- Recomanable afegir un "bitxo" molt picadet per donar-li un toc picant

Preparació
1.
cranc reial llima gingebre pas1

Ja tenim la carn de cranc preparada.

2.
cranc reial llima gingebre pas2

Peleu i ratlleu l'arrel de gingebre. Si no en teniu de fresc, podeu utilitzar en pols.

3.
cranc reial llima gingebre pas3

Partiu les llimes per la meitat.

4.
cranc reial llima gingebre pas5

Barrejarem un bol amb el suc d'una llima i dues cullerades d'oli. 

5.
cranc reial llima gingebre pas6

Molt bé.

6.
cranc reial llima gingebre pas7

Remeneu una estona aquesta vinagreta.

7.
cranc reial llima gingebre pas8

En una paella calenta amb unes gotes d'oli fer el cranc volta i volta. Salpebrar.

8.
cranc reial llima gingebre pas9

Disposar en un plat i regar per sobre amb la vinagreta. Adornar amb llima si voleu.

9.
cranc reial llima gingebre pas10

Ummm... una autèntica delicatessen. Es podria picar o tallar més petit, però jo penso que com millor queda és tal cual s'ha descarnat la closca d'aquest animal, sense tocar-ho, vaja.

10.
cranc reial llima gingebre pas11

Està de vici això... no pots parar de menjar-lo. Acompanyeu-lo amb un bon vinet blanc.

11.

Bon Profit!