Gran recepta, sí senyor. Fàcil i bona. Si voleu saber més sobre aquest cranc i com comprar-lo, us recomano la lectura de l'article "Marisc de Galícia a casa en 24 hores".

Ingredients

carn de 2 potes de cranc reial de Kamchatka

un tros d'arrel de gingebre de 1,5 cm. aprox.

2 llimes  

oli d'oliva verge  

sal

pebre negre  

Variants:  

- Recomanable afegir un "bitxo" molt picadet per donar-li un toc picant

Preparació
1.

Ja tenim la carn de cranc preparada.

2.

Peleu i ratlleu l'arrel de gingebre. Si no en teniu de fresc, podeu utilitzar en pols.

3.

Partiu les llimes per la meitat.

4.

Barrejarem un bol amb el suc d'una llima i dues cullerades d'oli. 

5.

Molt bé.

6.

Remeneu una estona aquesta vinagreta.

7.

En una paella calenta amb unes gotes d'oli fer el cranc volta i volta. Salpebrar.

8.

Disposar en un plat i regar per sobre amb la vinagreta. Adornar amb llima si voleu.

9.

Ummm... una autèntica delicatessen. Es podria picar o tallar més petit, però jo penso que com millor queda és tal cual s'ha descarnat la closca d'aquest animal, sense tocar-ho, vaja.

10.

Està de vici això... no pots parar de menjar-lo. Acompanyeu-lo amb un bon vinet blanc.

11.

Bon Profit!