Gran recepta, sí senyor. Fàcil i bona. Si voleu saber més sobre aquest cranc i com comprar-lo, us recomano la lectura de l'article "Marisc de Galícia a casa en 24 hores".
carn de 2 potes de cranc reial de Kamchatka
un tros d'arrel de gingebre de 1,5 cm. aprox.
2 llimes
oli d'oliva verge
sal
pebre negre
Variants:
- Recomanable afegir un "bitxo" molt picadet per donar-li un toc picant
Ja tenim la carn de cranc preparada.
Peleu i ratlleu l'arrel de gingebre. Si no en teniu de fresc, podeu utilitzar en pols.
Partiu les llimes per la meitat.
Barrejarem un bol amb el suc d'una llima i dues cullerades d'oli.
Molt bé.
Remeneu una estona aquesta vinagreta.
En una paella calenta amb unes gotes d'oli fer el cranc volta i volta. Salpebrar.
Disposar en un plat i regar per sobre amb la vinagreta. Adornar amb llima si voleu.
Ummm... una autèntica delicatessen. Es podria picar o tallar més petit, però jo penso que com millor queda és tal cual s'ha descarnat la closca d'aquest animal, sense tocar-ho, vaja.
Està de vici això... no pots parar de menjar-lo. Acompanyeu-lo amb un bon vinet blanc.
Bon Profit!
- Cranc
- Gingebre
- Llima
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre