Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta dels dònuts clàssics, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients
  • 500 g de farina de força
  • 10 g de sal
  • 80 g de sucre
  • 2 ous
  • 50 g de mantega
  • 200 ml d'aigua
  • 40 g de llevat fresc
  • Ratlladura de ½ llimona
  • ½ cullerada de canyella
  • Sucre llustre al gust
  • Oli per fregir
Preparació
1.

Agrega la farina i els ous.

2.

Incorpora la sal i el sucre.

3.

Afegeix la ratlladura de llimona i la canyella.

4.

Incorpora 200 ml d'aigua i comença a barrejar la massa.

5.

Afegeix la mantega.

6.

Bat fins que la massa es comenci a desenganxar.

7.

Agrega el llevat fresc.

8.

Passa-ho a un bol prèviament untat amb oli i tapa-ho amb film transparent.

9.

Deixa fermentar la massa durant una hora.

10.

Fes trossos de 60 g i posa'ls en una safata.

11.

Deixa-ho fermentar durant 90 minuts més.

12.

Posa a escalfar una bona quantitat d'oli fins que arribi a 180 graus.

13.

Fes un forat al dònut i daura'l per les dues cares.

14.

Prepara la glaça amb el sucre de llustre i aigua.

15.

Suca el dònut al llustre i deixa que refredi.