Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta dels dònuts clàssics, una preparació dolça i suculenta. Una manera de cuinar a casa sense complicació i amb la qual obtindràs un resultat impecable i exquisit. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
- 500 g de farina de força
- 10 g de sal
- 80 g de sucre
- 2 ous
- 50 g de mantega
- 200 ml d'aigua
- 40 g de llevat fresc
- Ratlladura de ½ llimona
- ½ cullerada de canyella
- Sucre llustre al gust
- Oli per fregir
Agrega la farina i els ous.
Incorpora la sal i el sucre.
Afegeix la ratlladura de llimona i la canyella.
Incorpora 200 ml d'aigua i comença a barrejar la massa.
Afegeix la mantega.
Bat fins que la massa es comenci a desenganxar.
Agrega el llevat fresc.
Passa-ho a un bol prèviament untat amb oli i tapa-ho amb film transparent.
Deixa fermentar la massa durant una hora.
Fes trossos de 60 g i posa'ls en una safata.
Deixa-ho fermentar durant 90 minuts més.
Posa a escalfar una bona quantitat d'oli fins que arribi a 180 graus.
Fes un forat al dònut i daura'l per les dues cares.
Prepara la glaça amb el sucre de llustre i aigua.
Suca el dònut al llustre i deixa que refredi.