Sou amants de la pasta? Doncs no us podeu perdre aquest plat! Gens complicat de cuinar i amb un resultat extraordinari. Per dinar, per sopar, per omplir la carmanyola o fins i tot t'arregla un diumenge amb amics i família. Som-hi!

Ingredients

500 g de pasta tipus Elicoidali

1 carbassó a daus

300 g de bolets Shiitake

1 porro tallat a tires

una mica de mantega

mitja ceba trinxada

5-6 pebrots del piquillo

pebre negre

200 ml de nata per cuinar

sal

Variants:

- Podeu utilitzar altres tipus de pasta i/o de verdura

- Es pot gratinar al forn 

Preparació
1.
IMG 6813

Podeu trobar aquest bolet japonès fresc en qualsevol supermercat. 

2.
IMG 6819

Prepareu el carbassó a daus. Si voleu, retireu les llavors amb una cullera.

3.
IMG 6822

Talleu també els bolets i ho reserveu.

4.
IMG 6825

Netegeu i talleu també el porro a tires.

5.
IMG 6855

Poseu un raid d'oli en una paella i daureu el carbassó amb els bolets. Un polsim de sal i pebre.

6.
IMG 6859

Un cop fet, afegiu-hi les tires de porro fins que queden toves.

7.
IMG 6869

Un cop daurada la verdura, pareu el foc i reserveu-la.

8.
IMG 6829

En una cassola petita, daureu una mica de ceba trinxada amb mantega i pebre.

9.
IMG 6832

Afegiu-hi els pebrots del piquillo. 

10.
IMG 6836

Quan la ceba sigui daurada, ho passeu tot a un pot per triturar.

11.
IMG 6840

Afegiu-hi la nata per cuinar i amb la batedora elèctrica ho deixeu ben fi.

12.
IMG 6848

Passeu-ho a una cassola gran i rectifiqueu de sal.

13.
IMG 6879

En paral·lel, poseu la pasta a bullir. Com podeu veure, els elicoidali són molt semblants als macarrons, però els extrems són rectes i les ratlles esbiaixades. 

14.
IMG 6887

Feu la pasta al gust, segons indiqui el fabricant.

15.
IMG 6890

Ara, barregeu la pasta amb la salsa.

16.
IMG 6899

Afegiu-hi pebre negre al gust.

17.
IMG 6917

I finalment, serviu-los amb les verduretes per sobre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Bon profit!