Sou amants de la pasta? Doncs no us podeu perdre aquest plat! Gens complicat de cuinar i amb un resultat extraordinari. Per dinar, per sopar, per omplir la carmanyola o fins i tot t'arregla un diumenge amb amics i família. Som-hi!
500 g de pasta tipus Elicoidali
1 carbassó a daus
300 g de bolets Shiitake
1 porro tallat a tires
una mica de mantega
mitja ceba trinxada
5-6 pebrots del piquillo
pebre negre
200 ml de nata per cuinar
sal
Variants:
- Podeu utilitzar altres tipus de pasta i/o de verdura
- Es pot gratinar al forn
Podeu trobar aquest bolet japonès fresc en qualsevol supermercat.
Prepareu el carbassó a daus. Si voleu, retireu les llavors amb una cullera.
Talleu també els bolets i ho reserveu.
Netegeu i talleu també el porro a tires.
Poseu un raid d'oli en una paella i daureu el carbassó amb els bolets. Un polsim de sal i pebre.
Un cop fet, afegiu-hi les tires de porro fins que queden toves.
Un cop daurada la verdura, pareu el foc i reserveu-la.
En una cassola petita, daureu una mica de ceba trinxada amb mantega i pebre.
Afegiu-hi els pebrots del piquillo.
Quan la ceba sigui daurada, ho passeu tot a un pot per triturar.
Afegiu-hi la nata per cuinar i amb la batedora elèctrica ho deixeu ben fi.
Passeu-ho a una cassola gran i rectifiqueu de sal.
En paral·lel, poseu la pasta a bullir. Com podeu veure, els elicoidali són molt semblants als macarrons, però els extrems són rectes i les ratlles esbiaixades.
Feu la pasta al gust, segons indiqui el fabricant.
Ara, barregeu la pasta amb la salsa.
Afegiu-hi pebre negre al gust.
I finalment, serviu-los amb les verduretes per sobre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Bon profit!