Avui, una recepta d'aquelles que agraden tant als carnívors. Com a acompanyament, haureu de preparar la salsa de moixernons i pebre i, per tant, us recomano la seva lectura prèvia. Ja sabeu que no soc pas cap especialista en carns vermelles. En conseqüència, permeteu-me no entrar a debatre com s'ha de coure un tall gruixut de carn; com passa amb totes les carns, cadascú se l'ha de cuinar al seu gust. Que vagi de gust!

Ingredients

1 entrecot per persona  

Salsa de moixernons i pebre

Sal en escates

Preparació
1.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas1

Prepareu la salsa de moixernons i pebre prèviament.

2.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas2

Podeu seguir el pas a pas de la salsa de moixernons i pebre.

3.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas3

Hem comprat uns entrecots a la carnisseria del mercat municipal.

4.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas4

La salsa la podeu fer hores abans, fins i tot el dia abans. Només us caldrà escalfar-la a l'hora de servir-la.

5.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas5

En una planxa molt i molt calenta amb una mica de sal, farem la nostra carn.

6.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas6

Quan sigui torrada d'un costat li donarem la volta.

7.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas7

Procureu deixar-la sucosa per dins. En qualsevol cas, que cadascú se la faci com més li agradi d'acord amb el gruix que tingui el tall de carn.

8.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas8

Emplatem la carn i li posem sal en escates per sobre.

9.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas9

I finalment, hi posarem la salsa al costat.

10.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas10

I aquí tenim un segon plat extraordinari.

11.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas11

Que bona!

12.
entrecot vedella salsa moixernons pebre pas12

Bon profit!