Gairebé segur que us serviran un entrepà fet amb paté de sobrassada barat i un tros de formatge sense sabor, i amb pa de motlle. Almenys, això és el que passa per aquestes contrades. I està bo, eh? Però us imagineu aquest conegut entrepà fet amb els productes autòctons Sobrassada de Mallorca IGP i formatge de Maó DOP?
Sobrassada de Mallorca IGP
Formatge de Maó DOP
Variants:
- Podeu triar el tipus de pa que més us agradi
Prepareu els ingredients.
El formatge de Maó que jo trobo més adient per aquest entrepà és el semicurat.
Talleu un parell o tres de llesques fines.
Perfecte. Traieu la crosta de les cantonades.
I prepareu el pa.
Esteneu la sobrassada a sobre del pa.
Com ja vam veure no fa massa en l'entrada 'Pa amb sobrassada calenta', podeu torrar la sobrassada de diverses maneres. A mi m'agrada el bufador, ràpid i efectiu.
Som-hi!
Quin gust que fa cremar amb un bufador, eh?
Us ha de quedar la sobrassada ben torradeta, així d'atractiva.
Immediatament, poseu-hi a sobre el formatge.
Molt bé.
I, de nou, amb el bufador torreu el formatge.
Ara sí, ja ho tenim llest.
Sobrassada i formatge en el seu punt més àlgid.
No caldria, però podeu afegir un raig d'oli d'oliva verge extra al pa. Però poc, que la sobrassada ja és molt greixosa.
Si voleu, podeu torrar una mica el pa, i cap a dins!
Quin entrepà més bo i quina qualitat de productes!
I ara, per aquells que defenseu la versió amb pa de motlle, us ensenyo l'altra versió.
Tot igual, posem la sobrassada, la torrem i a sobre formatge per fondre.
Desfeu un trosset de mantega en una paella i...
... torreu el pa per totes dues bandes.
Que quedi torrat, com feu amb els biquinis.
El partiu i ja el podeu servir.
De nou, molt bo, però diferent en aquest cas.
Bon profit!