Avui, i de forma extraordinària, us presento un entrepà. Evidentment, no es tracta de cap recepta tradicional coneguda. Vaja, que és un bocata que faig jo a casa i no té cap misteri. Però és d'aquells entrepans que te'ls fots amb ganes, m'enteneu oi?
2 panets de pa
2 talls de rosbif
1 tomàquet d'amanir
1 ceba dolça
4 làmines de formatge per fondre
salsa Viandox
salsa maionesa
Variants:
- Es recomanable afegir-hi una mica de tabasc al gust
- S'hi poden treure o afegir altres ingredients
Començarem pel pa. El pa és important, i no perquè tingui que ser un tipus de pa concret, si no per què ha de ser un tipus de pa que us agradi molt. D'aquesta manera, el resultat serà més personal i satisfactori.
El rosbif, el que us deia. Jo el compro fet, però si el feu a casa podeu aprofitar algun dinar sobrant per fer aquest entrepà. Aquest és molt fi. De fet, el tallen a màquina.
La verdura, ecològica i de quilòmetre zero, si pot ser. Sempre serà més bona.
I preparem també les salses.
El que heu de fer primer de tot serà obrir el panet de pa.
Poseu-lo a torrar una mica sobre una planxa calenta. Feu-ho per totes dues bandes. Reserveu-lo.
Feu el mateix amb la ceba dolça.
Mentre s'escalfa la planxa, tireu una mica de salsa Viandox al pa, a la part inferior.
També una mica de maionesa.
Col·loqueu-hi a sobre el tomàquet...
i la ceba.
Com us deia, i sempre que us agradi el picant, podeu afegir-hi una mica.
No us passeu, d'entrada.
A la part superior del pa poseu formatge per fondre.
Amb la planxa o paella ben calenta, salteu la carn.
Per totes dues bandes.
I col·loqueu-ne dos trossos a l'entrepà.
Tapeu l'entrepà.
Finalment, torneu-lo a escalfar una mica abans de servir.
I a gaudir!
Fa bona pinta, no? el voleu tastar?
Ummmm... bon profit!