Greixos i calories, sí, però que bo que està, eh?... dins d'una dieta saludable, clar. Es pot servir com a plat únic, tot i que moltes vegades es presenta com a tapa... tallat a porcions per compartir entre diferents comensals.
6 talls de llom de porc (de dos colors)
2 pebrots verds fregits
2 llesques de pernil serrà
2 panets de viena
patates fregides d'acompanyament
Variants:
- Hi podeu posar rodanxes de tomàquet
- Podeu sucar el pa amb tomàquet
- Podeu servir-lo amb la salsa que més us agradi

Preparem els ingredients.

El pernil pot ser de gla... però amb pernil serrà us quedarà fantàstic... i no cal gastar més diners.

Netegem els pebrots i traiem les llavors.

Poseu-los a fregir en una paella amb unes gotes d'oli... i un polsim de sal.

Compte que si els heu netejat amb aigua poden petar... i esquitxar oli roent. Tapeu la paella si voleu.

De tant en tant els heu de voltar, fins que es posin tous i agafin bon coloret.

Doncs ja els tenim cuits.

Fregim unes patatones per acompanyar el plat, si voleu.

Ara, en una paella amb unes gotes d'oli, fem el llom de porc... i el salem.

Quan tingui bon coloret, ja el podeu posar sobre el pa. A sobre... un pebrot. Si voleu li podeu treure la pell... però a mi m'agrada amb pell.

I amb la mateixa paella calenta... saltem el pernil a filets grans... Veureu com de seguida canvia de color... i fa molta fumera.

Volta i volta com aquell que diu...

... i a l'entrepà.

Ja el podeu servir acompanyat de les patates.

Un molt bon entrepà... amb un gust força peculiar.

Podeu posar la salsa que més us agradi.

Bon Profit!