Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de l'espiral de canyella, una preparació dolça, esponjosa i aromàtica. Una delícia ideal per a l'esmorzar o el berenar que segur que agradarà a petits i grans. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.

Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!

Ingredients

Ingredients per a 10 espirals de canyella:

  • 500 ml de llet tèbia
  • 115 g de mantega fosa 
  • 125 g de sucre
  • 5 g de llevat sec de pastisseria
  • 600 g + 110 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • 2 culleradetes de sal
  • 120 g de mantega fosa 
  • 100 g de sucre morè
  • 2 cullerades de canyella

Per a la glaça:

  • 60 g de formatge crema 
  • 200 g de sucre glacé
  • 40 ml de llet
Preparació
1.

Comencem barrejant 500 ml de llet tèbia, 115 g de mantega i 125 g de sucre.

2.

Afegeix 5 g de llevat i deixa-ho hidratar durant 1 minut.

3.

Afegeix 600 g de farina, pasta-ho tot i deixa reposar la massa durant 1 hora.

4.

Afegeix 110 g de farina, sal i llevat.

5.

Segueix pastant amb els ingredients que acabes d'incorporar.

6.

Enfarina el taulell i estira-hi la massa.

7.

Pinzella-la amb mantega desfeta.

8.

Afegeix 100 g de sucre morè i 2 cullerades de canyella per sobre la massa de manera uniforme.

9.

Enrotlla la massa amb compte.

10.

Greixa el motlle de forn amb mantega o esprai de forn.

11.

Talla la massa a porcions i posa les espirals al forn a 180 graus entre 25 i 30 minuts.

12.

Per a la glaça, barreja 200 g de sucre glacé amb 60 g de formatge crema.

13.

Afegeix, a poc a poc, 40 ml de llet a la mescla.

14.

Bat la barreja fins que sigui una crema i aboca-la per sobre les espirals. Bon profit!