Avui, Noria Bakery ens porta el procés d'elaboració d'un dolç exquisit que pots fer a casa amb ingredients quotidians. Es tracta de l'espiral de canyella, una preparació dolça, esponjosa i aromàtica. Una delícia ideal per a l'esmorzar o el berenar que segur que agradarà a petits i grans. Una recepta que Noria Bakery t'ensenya a preparar de la millor manera perquè en puguis gaudir sempre que vulguis a casa.
Fes play al vídeo per saber-ne tots els detalls, ingredients i pas a pas. Som-hi!
Ingredients per a 10 espirals de canyella:
- 500 ml de llet tèbia
- 115 g de mantega fosa
- 125 g de sucre
- 5 g de llevat sec de pastisseria
- 600 g + 110 g de farina
- 1 culleradeta de llevat
- 2 culleradetes de sal
- 120 g de mantega fosa
- 100 g de sucre morè
- 2 cullerades de canyella
Per a la glaça:
- 60 g de formatge crema
- 200 g de sucre glacé
- 40 ml de llet
Comencem barrejant 500 ml de llet tèbia, 115 g de mantega i 125 g de sucre.
Afegeix 5 g de llevat i deixa-ho hidratar durant 1 minut.
Afegeix 600 g de farina, pasta-ho tot i deixa reposar la massa durant 1 hora.
Afegeix 110 g de farina, sal i llevat.
Segueix pastant amb els ingredients que acabes d'incorporar.
Enfarina el taulell i estira-hi la massa.
Pinzella-la amb mantega desfeta.
Afegeix 100 g de sucre morè i 2 cullerades de canyella per sobre la massa de manera uniforme.
Enrotlla la massa amb compte.
Greixa el motlle de forn amb mantega o esprai de forn.
Talla la massa a porcions i posa les espirals al forn a 180 graus entre 25 i 30 minuts.
Per a la glaça, barreja 200 g de sucre glacé amb 60 g de formatge crema.
Afegeix, a poc a poc, 40 ml de llet a la mescla.
Bat la barreja fins que sigui una crema i aboca-la per sobre les espirals. Bon profit!