Podem trobar un "rossejat" fet amb arròs o fet amb fideu, com és el nostre cas. Si tenim fet un bon brou de peix vermell són supersenzills de fer i estan boníssims. Us recomano menjar-los sense allioli, que és com s'ha de fer, vaja.
320 gr. de fideus del número 2
60 cl. de brou de peix vermell
2 alls
oli
sal
Variants:
- Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat)
- Es poden fregir uns alls juntament amb els fideus
- S'hi pot afegir una picada al final
- El plat es pot acompanyar amb allioli
Preparem una paella. Si cal, afegiu-hi més brou durant la cocció. Tireu un raig d'oli i fregiu una mica l'all... compte que es poden cremar molt fàcilment.
Ara incorporem els fideus.
Els anirem remenant....
... la idea és rossejar-los i que no es cremin.
Han d'agafar aquest coloret tan magnífic.
Ja els tenim.
Afegiu-hi el brou calent, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.
Ho remeneu una miqueta, perquè no s'enganxi res. Però no s'ha de tocar més.
Que faci xup-xup a poc a poc.
Quan el fideu estigui pràcticament cuit, ho posarem al forn a 200 graus i només la part de grill. Res, 3-5 minutets.
Veureu com agafa un coloret brutal.
Ja el podem servir.
Bon Profit!
- Fideus
- Brou de peix vermell
- All
- Oli
- Sal