Podem trobar un "rossejat" fet amb arròs o fet amb fideu, com és el nostre cas. Si tenim fet un bon brou de peix vermell són supersenzills de fer i estan boníssims. Us recomano menjar-los sense allioli, que és com s'ha de fer, vaja.

Ingredients

320 gr. de fideus del número 2  

60 cl. de brou de peix vermell

2 alls

oli

sal

Variants:

- Es pot fer amb pistons en comptes de fideus (pistonat)  

- Es poden fregir uns alls juntament amb els fideus  

- S'hi pot afegir una picada al final

- El plat es pot acompanyar amb allioli

Preparació
1.

Preparem una paella. Si cal, afegiu-hi més brou durant la cocció. Tireu un raig d'oli i fregiu una mica l'all... compte que es poden cremar molt fàcilment.

2.

Ara incorporem els fideus.

3.

Els anirem remenant....

4.

... la idea és rossejar-los i que no es cremin.

5.

Han d'agafar aquest coloret tan magnífic.

6.

Ja els tenim.

7.

Afegiu-hi el brou calent, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure fins que els fideus estiguin al seu punt.

8.

Ho remeneu una miqueta, perquè no s'enganxi res. Però no s'ha de tocar més.

9.

Que faci xup-xup a poc a poc.

10.

Quan el fideu estigui pràcticament cuit, ho posarem al forn a 200 graus i només la part de grill. Res, 3-5 minutets.

11.

Veureu com agafa un coloret brutal.

12.

Ja el podem servir.

13.

Bon Profit!