Doncs de tothom se n'aprèn, diuen. Aquests fideus els ha fet la meva dona (que no cuina mai!) i m'han encantat. Un bon exemple de reaprofitament de què hi ha a la nevera. A falta de costella de porc, unes salsitxes axoriçades li donaran un gir radical al sabor dels fideus tradicionals. Una recepta molt fàcil de fer, ideal pels que esteu començant a gaudir de la cuina. Per cert, aquestes salsitxes són molt especials. Les comprem al mercat municipal i les porten directament de Màlaga, bona terra aquella. Estan entre les salsitxes de porc i la xistorra, amb un gust molt peculiar. Som-hi!

Ingredients

1 pebrot verd 

1 ceba 

2 alls 

1 trosset de porro 

3 salsitxes axoriçades 

Aigua o brou de pollastre 

3 cullerades de concentrat de tomàquet 

Fideus 

Oli d'oliva 

Sal

Preparació
1.

Piquem la ceba, l'all i el pebrot ben petits i el xoriço a talls. Primer sofregim en una cassola amb oli el pebrot, el porro, la ceba i l'all. Un cop daurat, afegim el tomàquet i a continuació el xoriço tallat a daus.

2.

Un cop estigui cuita la salsitxa, afegim els fideus... i ho remenem una mica.

3.

Saleu al gust i deixeu coure uns 20-25 minuts a foc més aviat baix. Fins que estiguin cuits els fideus.

4.

I aquí els tenim. Tenen bona pinta eh? Ara sucaria un trosset de pa i una cullerada de fideus.

5.

Bon Profit!