El que jo pensava que era una forma de menjar-me el "músic"... ha resultat ser una recepta. Com a recepta, no té massa contingut, certament. Però té el mateix dret a aparèixer en qualsevol receptari que altres receptes més elaborades. I què bones són!

Una excel.lent combinació que, servides de postre i acompanyades amb una copeta de mistela o moscatell, resulten ideals per a la conversa relaxada de sobretaula. D'aquelles cosetes que ens fan compartir moments agradables mentre les mengem.

Els fruits secs, en general, són molt energètics i rics en greixos, però també ens aporten moltes vitamines, fòsfor, magnesi, ferro i àcids grassos com l'Omega 3, per tots coneguts. Per tant, és important menjar fruits secs de forma moderada.

 

Ingredients

un grapat d'ametlles torrades

un grapat de nous pelades

un grapat de figues seques

 

Variants:

Ho podeu acompanyar de mistela o moscatell

Es pot servir muntat o sense muntar

Preparació
1.

Podem servir-ho en un plat, directament, i que cadascú es serveixi. Però també ho podem fer una mica més maco.

2.

 Traieu la cua de les figues, que no es menja.

3.

Introduïu una nou sencera dins la figa procurant que quedi mitja nou fora.

4.

Ara, peleu algunes ametlles torrades.

5.

I feu la mateixa operació.

6.

Presenteu-ho combinant unes figues de nou amb unes altres d'ametlla.

7.

Ho podeu acompanyar amb un porronet petit de moscatell.

8.

Si hi incorporeu avellanes i panses....el postre es convertirà en un Postre de músic.

9.

Bon profit!