El plat d'avui és d'aquells que fa bona pinta. Acabem de veure com preparar la salsa aurora. Doncs bé, avui us presento una de les seves possibles aplicacions. Un cop preparada també la salsa pesto, només us caldran 25 minutets de rellotge per elaborar aquest recomanable plat. La base, feta amb la salsa aurora, us permetrà sucar una pasta de full farcida amb pesto i pernil dolç. Com a colofó, coronarem el centre amb un bon tall de formatge de cabra que caramel·litzarem amb un bufador En el cas d'avui, no us poso les quantitats, ja que en podeu fer tants com vulgueu. A què espereu per fer-lo?

 

Ingredients

pasta de full

pernil dolç

salsa aurora

salsa pesto

formatge de cabra

sucre

1 ou batut

Variants:

- Podeu utilitzar una salsa d'espinacs en lloc del pesto

- Podeu fer servir altres tipus de formatge

Preparació
1.

Preparem tots els ingredients.

2.

Com ja hem comentat en altres ocasions, podeu utilitzar pasta de full ja preparada i estirada. En aquest cas, millor si és rectangular.

3.

Al damunt hi posarem una làmina de pernil dolç, però podeu posar-ne dos o tres talls si us agrada amb força gruix de pernil.

4.

Seguidament, la salsa pesto que haurem preparat amb antelació.

5.

Hi posem una cullerada...

6.

i l'escampem bé.

7.

A continuació, plegarem les quatre cantonades del full cap a l'interior.

8.

Us ha de quedar una mena de creu.

9.

Al mig, hi posarem el tall de formatge de cabra, que també servirà per a segellar la unió de les quatre puntes.

10.

Si voleu, podeu plegar els espais que quedin entre punta i punta per donar un aspecte més arrodonit.

11.

Finalment, escalfem el forn i mentrestant pintem la pasta de full amb un ou batut.

12.

Ja ho tenim a punt.

13.

Només les haurem de coure durant uns 15-17 minuts a uns 190-200° graus, fins que tinguin bon color.

14.

Les retirem del forn i sense deixar que es refredin les acabarem.

15.

Només ens faltarà caramel·litzar el formatge amb un bufador que, avui dia, podeu trobar en qualsevol botiga especialitzada o per internet.

16.

Agafem una mica de sucre...

17.

i el tirem per sobre del formatge.

18.

Cremem el sucre. Vigileu no cremar en excés la pasta de full.

19.

I ja el tenim acabat.

20.

Ja només ho hem d'emplatar amb un bon cullerot de salsa aurora a la base.

21.

La pasta de full a sobre i a menjar!

22.

Bon profit!